Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απαγορεύεται η... αυτοϊκανοποίηση»

Ο Μάκης Κατσαβάκης παραδέχθηκε ότι ο Αγροτικός Αστέρας ήταν ο καλύτερος Ο Μάκης Κατσαβάκης παραδέχθηκε ότι ο Αγροτικός Αστέρας ήταν ο καλύτερος

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι ο Εθνικός Σερρών έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση στον Εύοσμο.

Είναι η χειρότερη εμφάνιση όσο είμαι στην ομάδα. Θα συζητήσω με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να ταρακουνηθούν. Τακουνάκια και επιδειξίες δεν υπάρχουν σε αυτά τα γήπεδα. Η αυτοϊκανοποίηση απαγορεύεται. Όταν ο αντίπαλος έχει τη μαχητικότητα στα ύψη πρέπει να αντιπαραθέσεις κάτι παρόμοιο.

Προβληματισμένος από την απόδοση της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα, εμφανίστηκε ο Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου. Όπως ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Αγροτικό Αστέρα. Ήταν απόλυτα καλύτερος και πήρε δίκαια το τρίποντο. Είναι έκπληξη για μένα που βρεθήκαμε σε τόσο άσχημη μέρα μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις. Είναι η χειρότερη εμφάνιση όσο είμαι στην ομάδα.

Θα συζητήσω με τους ποδοσφαιριστές. Πρέπει να ταρακουνηθούν. Τακουνάκια και επιδειξίες δεν υπάρχουν σε αυτά τα γήπεδα. Η αυτοϊκανοποίηση απαγορεύεται. Όταν ο αντίπαλος έχει τη μαχητικότητα στα ύψη πρέπει να αντιπαραθέσεις κάτι παρόμοιο. Δεν αντιπαραθέτεις; Έχεις τελειώσει. Καλή συνέχεια στον Περικλή και την ομάδα και αξίζει τον κόπο να πάει ψηλότερα».

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 23:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep