Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κούραση και λάθη στο δεύτερο μέρος»

Ο Ντάνι Ακίνο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Ζακύνθου παρά την ήττα από τον Ηρακλή Ο Ντάνι Ακίνο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Ζακύνθου παρά την ήττα από τον Ηρακλή

Ο Ντάνι Ακίνο έκανε λόγο για λάθη των παικτών του που στοίχισαν την ήττα από τον Ηρακλή.

Ο προπονητής της Ζακύνθου Ντάνι Ακίνο έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι στον Ηρακλή, τόνισε όμως ότι στο δεύτερο μέρος κουράστηκαν με συνέπεια να υποπέσουν σε σφάλματα και να γνωρίσουν τη δεύτερη διαδοχική ήττα.

«Στα πρώτα εξήντα λεπτά κάναμε καλό παιχνίδι αλλά μετά έγιναν λάθη, τα οποία μας στοίχισαν. Απέναντί μας είχαμε μία ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές εντούτοις στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Μάλιστα, αν είχαμε καταφέρει να προηγηθούμε, το παιχνίδι θα ήταν εντελώς διαφορετικό», είπε αρχικά ο Ακίνο.

Και πρόσθεσε: «Στο δεύτερο μέρος υπήρξαν σημάδια κούρασης με συνέπεια να γίνουν λάθη στα μαρκαρίσματα και στα 'στημένα'. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και στη συνέχεια, είδαμε εντελώς διαφορετικό ματς. Συγχαρητήρια τους παίκτες για την καλή δουλειά που έκαναν. Είχαν όμως αντίπαλο μια σπουδαία ομάδα, που έψαχνε τη νίκη και θα βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος».

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep