Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει πίσω τού Αλεξάντρο

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments

Η ΑΕΚ μετέθεσε για την άλλη εβδομάδα τις συζητήσεις με τον Αλεξάντρο, ενώ «βλέπει» Ναπολεόνι.

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη (17/12) συνάντηση των διοικούντων την ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Αλεξάντρο, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί μιας και η «Ένωαη» ζήτησε από τους ανθρώπους του Βραζιλιάνου επιθετικού να καθυστερήσουν κατά μια εβδομάδα την άφιξή τους στην Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή μειώνει τις πιθανότητες ολοκλήρωσης της μεταγραφής.

Η ερμηνεία που δίδεται είναι ότι η ΑΕΚ δεν θέλει να βιαστεί στο θέμα της απόκτησης επιθετικού «κλείνοντας» τον Αλεξάντρο, ο οποίος θα καταλάβει τη μοναδική θέση μη κοινοτικού που παραμένει διαθέσιμη στο ρόστερ. Φυσικά, το ενδιαφέρον για τον παίκτη εξακολουθεί να υφίσταται αλλά πλέον οι πιθανότητες να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα έχουν μειωθεί αισθητά.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να εντάξει στο δυναμικό της από το καλοκαίρι τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο ως το τέλος της σεζόν. Η υπόθεση δεν είναι εύκολη μιας και οι Περιστεριώτες θέλουν να διατηρήσουν τον 28χρονο άσο και θα κινηθούν για την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Last modified onΤετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2014 10:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep