Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Βαζάκας: «Έχουμε... μέταλλο»

Σπουδαία χαρακτήρισε ο Γιώργος Βαζάκας τη νίκη του Αχαρναϊκού σε βάρος του Παναιγιάλειου.

Μετά το «διπλό» στο Αίγιο, ο προπονητής της ομάδας του Μενιδίου ανέφερε: «Όταν κάνεις μια νίκη όπως η σημερινή δεν μπορείς να μην είσαι ευχαριστημένος παίζοντας με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές μου απέδειξαν σήμερα πως έχουν… μέταλλο παίρνοντας μια σπουδαία νίκη και αντιδρώντας άμεσα από το παιχνίδι με τον Άλιμο, όπου η ομάδα δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε. Οι παίκτες μου σήμερα έδειξαν από την πρώτη στιγμή ότι ήθελαν τη νίκη, την ζητούσαν, κατορθώνοντας στην μία φάση που δημιουργήσαμε να βάλουμε το γκολ.

Ο Παναιγιάλειος φυσιολογικά στο δεύτερο ημίχρονο ρίσκαρε αφήνοντας αρκετούς χώρους, όμως εμείς δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Η ομάδα του Παναιγιαλείου δημιούργησε πολλές τελικές με την άμυνά μας να βρίσκεται σε καλή ημέρα, κάτι που μας έδωσε και τη νίκη. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου αλλά και στον Παναιγιάλειο που είναι μια καλή και νοικοκυρεμένη ομάδα, όμως σε αυτές τις καταστάσεις όλοι πρέπει να στηρίζουν τις ομάδες, καθώς τον Μάιο κρίνονται όλα. Έχω αρκετούς φίλους στο Αίγιο και εύχομαι και θέλω ο Παναιγιάλειος να πετύχει τον στόχο του και να μπει στα play offs».

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Στουρνάρας ανέφερε: «Ξέραμε πως σήμερα θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε για τη νίκη, παίκτες και τεχνικό τιμ είχαμε στόχο σήμερα τη νίκη, το πιστέψαμε και παίζοντας σωστά τακτικά έχοντας και την τύχη με το μέρος μας πήραμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα θα είμαστε από τις λίγες ομάδες που θα φύγουν με βαθμούς από το Αίγιο, καθώς ο Παναιγιάλειος είναι μια πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα. Καλή συνέχεια στον Παναιγιάλειο».

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep