Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Από ένα ημίχρονο»

Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος τόνισε ότι ο Αιγινιακός θέλει ενίσχυση στην επίθεση Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος τόνισε ότι ο Αιγινιακός θέλει ενίσχυση στην επίθεση

Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι του Πιερικού με τον Αιγινιακό, κατά τον Σταύρο Διαμαντόπουλο.

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Σταύρος Διαμαντόπουλος χαρακτήρισε δυνατό το ντέρμπι με τον Πιερικό και υπογράμμισε πως ήταν μοιρασμένο: «Οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό ημίχρονο, το πρώτο ο Πιερικός, το δεύτερο εμείς. Ο Πιερικός προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να βάλει και δεύτερο γκολ, ενώ στο δεύτερο εμείς κυριαρχήσαμε και είχαμε πολλές φάσεις και θα μπορούσαμε ακόμη και να κερδίσουμε. Η τύχη όμως δεν ήθελε να πάρουμε τη νίκη. Έγινε δυνατό παιχνίδι. Οι παίκτες των δύο ομάδων υπερέβαλλαν εαυτούς, είχαν ζήλο αλλά σε γενικές γραμμές το ματς ήταν σε αθλητικό πλαίσιο», τόνισε ο Διαμαντόπουλος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο έμπειρος τεχνικός παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα και προανήγγειλε ενίσχυση. «Είναι κάτι που με προβληματίζει πολύ. Έχω προσπαθήσει να δώσω λύσεις αλλά αν δεν σου βγαίνουν τα χαρτιά, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα σε κάποιους τομείς ώστε να βοηθηθεί και στο σκοράρισμα».

Κατέληξε ευχόμενος καλή συνέχεια στον τεχνικό του Πιερικού, Μιχάλη Ζιώγα πλέκωντας το εγκώμιο του Λαρισαίου τεχνικού. Παράλληλα, ευχήθηκε στην παλιά του ομάδα, τον Πιερικό, να βρει τον δρόμο της, προσθέτοντας ότι πρέπει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 14 Δεκέμβριος 2014 19:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep