Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θα το κρίνει η βροχή

Οι καιρικές συνθήκες θα κρίνουν αν η προπόνηση της Παρασκευής (12/12) θα γίνει στο Κρανίδι για την Ερμιονίδα. Οι καιρικές συνθήκες θα κρίνουν αν η προπόνηση της Παρασκευής (12/12) θα γίνει στο Κρανίδι για την Ερμιονίδα.

Στην Ερμιονίδα δεν ξέρουν αν θα χρησιμοποιήσουν το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την ΑΕΚ για την προπόνηση της Παρασκευής.

Στην Ερμιονίδα θα περιμένουν τον καιρό για να αποφασίσουν αν η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στο Κρανίδι, ή θα γυμναστούν αλλού, ώστε να μην επιβαρυνθεί το γήπεδο που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός της ομάδας, Ρομπέρτο Μπολάνο, θέλει να γίνει σίγουρα η προπόνηση του Σαββάτου στο γήπεδο της ομάδας και έτσι θα περιμένει να δει αν θα υπάρχει βροχόπτωση την Παρασκευή.

Η προπόνηση της Πέμπτης (11/12) έγινε στο γήπεδο της Ερμιόνης κάτω από δυνατή βροχή και ο Ρομπέρτο Μπολάνο είδε τους ποδοσφαιριστές του στο εσωτερικό διπλό [πυ έγινε. Έμφαση δόθηκε στις τελικές προσπάθειες και στα στημένα με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ στην περιοχή του αντιπάλου. Ο Παναγιώτης Συμελίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα και στην προπόνηση του Σαββάτου θα διαπιστωθεί αν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στο ματς με την Ένωση.  

Last modified onΠέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep