Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όλα για την πρώτη νίκη»

Την πεποίθησή του ότι ο Εθνικός Σερρών θα κατακτήσει την πρώτη νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Απόλλωνα 1926, εξέφρασε ο Κώστας Μερεσιώτης.

Ο 27χρονος μεσοαμυντικός του Εθνικού Σερρών Κώστας Μερεσιώτης μίλησε στο σάιτ της μακεδονικής ΠΑΕ για την αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα 1926 και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση των τριών βαθνών για πρώτη φορά φέτος.

«Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό εκτός έδρας, κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως ο Ηρακλής και αυτό το αποτέλεσμα πιστεύω ότι θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια του Πρωταθλήματος. Σε αυτό το κομβικό σημείο είμαστε αποφασισμένοι και πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι με την Καλαμαριά. Θέλουμε την πρώτη νίκη και για λόγους ψυχολογίας αλλά και για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση σύμφωνα με τις εμφανίσεις που έχουμε πραγματοποιήσει», είπε αρχικά ο άσος του Εθνικού Σερρών.

Και πρόσθεσε για τον αγώνα του Σαββάτου (13/12) με τον Απόλλωνα 1926: «Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Στο μυαλό μας όμως έχουμε μόνο τη νίκη. Θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη στο Πρωτάθλημα. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι που δίνουμε στις Σέρρες».  

Last modified onΠέμπτη, 11 Δεκέμβριος 2014 13:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep