Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Με δική μου θέληση στο Κρανίδι»

Ο Ιωσήφ Μερτύρης αναφέρθηκε στην απόφαση διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕΚ στο Κρανίδι.

Συνέντευξη παραχώρησε την Τρίτη (09/12) ο πρόεδρος της Ερμιονίδας, Ιωσήφ Μερτύρης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και μίλησε για την απόφασή του να γίνει το ματς με την ΑΕΚ στο Κρανίδι, αλλά και για τις προσθήκες του χειμώνα, οι οποίες μπορεί να φτάσουν και τις τέσσερις. Αρχικά τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη βαθμολογική συγκομιδή και θεωρώ ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία μας».

Ακολούθως μίλησε για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ:

«Πρέπει να ξέρει όλος ο κόσμος ότι είναι πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται. Ο αγώνας θα γίνει στο Κρανίδι με δική μου θέληση και παρά την οικονομική ζημιά που μπορεί να έχει η ομάδα, αφού το γήπεδό μας δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 1.500 φιλάθλους. Ήρθα σε συμφωνία με την ΑΕΚ παρότι πιέστηκα για να γίνει ο αγώνας στην Κόρινθο με δική τους πρόσκληση και με την αγορά εισιτηρίων από τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι θα γίνει εδώ για πολλούς λόγους. Για την επαρχία μας είναι μία ιστορική στιγμή, καθώς μπορεί να μην δούμε ποτέ ξανά την ΑΕΚ σε επίσημο παιχνίδι. Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τους ανθρώπους που στηρίζουν, τους χορηγούς, τους κατόχους διαρκείας και όσους έρχονται κάθε Κυριακή. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι το γήπεδό μας ταιριάζει καλύτερα αγωνιστικά. Είναι μια γιορτή για μας. Να γεμίσει ο κόσμος το γήπεδο, να δουν πώς φτάσαμε εδώ μέσα σε λίγα χρόνια, πώς μεγάλωσε αυτή η ομάδα να παίζει με έναν μεγάλο αντίπαλο που η θέση του είναι να πρωταγωνιστεί στη Super League. Να ζήσουμε αυτή τη μεγάλη στιγμή, να γιορτάσουμε και να στηρίξουμε την ομάδα».

Σε ερώτηση αν θα δώσει το «παρών» ο Δημήτρης Μελισσανίδης, απάντησε:

«Δεν το γνωρίζω. Πιστεύω ότι κάποιοι από τη διοίκηση θα έρθουν. Από ό,τι γνωρίζω δεν έχει χάσει παιχνίδι της ΑΕΚ. Μακάρι να έρθει και να τον φιλοξενήσουμε».

Επίσης, ο Μερτύρης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου λέγοντας μεταξύ άλλων ότι:

«Καλές οικογένειες και άνθρωποι δυνατοί οικονομικά έχουν φύγει, γιατί δεν πιστεύουν στην αξιοκρατία του ποδοσφαίρου», ενώ για τα οικονομικά των ΠΑΕ σημείωσε: «Καμία δεν είναι βιώσιμη, γιατί δεν έχει μετρητά στο ταμείο. Ο κάθε ένας μπορεί να στηρίξει έστω και με ένα ευρώ».

Όσον αφορά στην ενίσχυση ανέφερε:

«Περιμένουμε τη συγκομιδή έως τις γιορτές. Θα κάνουμε δύο έως τέσσερις προσθήκες. Οι περισσότερες μεταγραφές θα είναι από τη μέση και μπροστά».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΤρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep