Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αναλαμβάνω την ευθύνη»

Ο προπονητής της Καρδίτσας ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα από τη Ζάκυνθο.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ήταν πολύ απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά το 5-1 σε βάρος της ομάδας του από τη Ζάκυνθο. Ο προπονητής της Αναγέννησης ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το βαρύ σκορ και δήλωσε: 

«Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για μας. Θα χαρακτήριζα την ήττα ντροπιαστική λόγω της έκτασης του σκορ αλλά και της εμφάνισης. Γι' αυτό το λόγο αναλαμβάνω πλήρως όλη την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Θέλω εκ μέρους όλων να ζητήσω συγγνώμη για την ήττα από τον κόσμο της Καρδίτσας και ιδίως γι' αυτούς που μας ακολούθησαν μέχρι εδώ. Απέναντί μας βρήκαμε μια καλοδουλεμένη ομάδα που σίγουρα δε βρίσκεται τυχαία στη θέση που είναι. Γι' αυτό της αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να βρούμε το κουράγιο να αντιδράσουμε στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Ευχαριστούμε την ομάδα της Ζακύνθου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στο νησί».

Ο Σωκράτης Μπουντούρης ανέφερε:

«Ήταν μια πολύ άσχημη ημέρα για εμάς. Εξυπακούεται ότι η ήττα μας είναι ντροπιαστική, λόγω της έκτασης του σκορ στο οποίο δεν είμαστε συνηθισμένοι. Θα διαφωνήσω εν μέρει με τον προπονητή μου, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη εξ ολοκλήρου. Η ευθύνη για ό,τι συνέβη σήμερα ανήκει καθαρά σε εμάς τους ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από αυτά τα παλικάρια που έκαναν το πολύωρο αυτό ταξίδι για να μας ακολουθήσουν μέχρι εδώ τόσο μακριά και δεν σταμάτησαν στιγμή να φωνάζουν υπέρ μας, παρότι δεχτήκαμε τόσα τέρματα. Πρέπει να βρούμε το κουράγιο και τις δυνάμεις να ξεπεράσουμε αυτό το αποτέλεσμα, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ηρακλή στο οποίο πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Συγχαρητήρια στην πολύ καλή και δυνατή ομάδα της Ζακύνθου, για την εξαιρετική της εμφάνιση και νίκη».

Πηγή: ionianports.gr

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 00:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep