Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Με... 13 ετοιμοπόλεμους!

Ο Πανηλειακός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μπουντόπουλο, Χατζόγλου.

Τις τελευταίες ημέρες ο Θανάσης Παπαγεωργίου φρόντισε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του Πανηλειακού με την καταβολή μέρους των οφειλομένων και το πριμ 10.000 ευρώ που έταξε για κάθε νίκη. Ωστόσο, τα δεδομένα στο αγωνιστικό μέρος παραμένουν ως έχουν και το δυσάρεστο για τον τεχνικό, Ηλία Φυντάνη είναι ότι στη... 16μελή αποστολή ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (08/12, 15:00) με την Παναχαϊκή δύο είναι αμφίβολοι και ένας ανέτοιμος!

Συγκεκριμένα, οι Μπουντόπουλος, Χατζόγλου θα δοκιμάσουν πριν το παιχνίδι να προπονηθούν, καθώς ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, ενώ ο Κυριακάκης που απέσυρε την προσφυγή του και επέστρεψε μετρά ελάχιστες προπονήσεις. «Φαβορί είναι η Παναχαϊκή, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να απομακρυνθούμε από την επικίνδυνη ζώνη», δήλωσε στο flnews.gr ο Φυντάνης που έχει ελάχιστες λύσεις για το ματς απέναντι στους Αχαιούς.

Η αποστολή: Γκίνης, Αμπατζίδης, Αρμένης, Χατζόγλου, Μαζιώτης, Δημητρουλόπουλος, Γραικός, Γεωργόπουλος, Μπαξεβάνος, Εμμανουήλ, Μπουντόπουλος, Πούρνος, Τσίτας, Κωτάτης, Κυριακάκης, Νταγιάντας.

Last modified onΚυριακή, 07 Δεκέμβριος 2014 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep