Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να ανακαλέσει την παραίτηση»

Η Ζάκυνθος κάλεσε τον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Την παραίτησή του από το πόστο του υπεύθυνου αθλητισμού του Δήμου υπέβαλε ο Βασίλης Μυλωνάς. Όλα ξεκίνησαν έπειτα από την αντίδραση του προέδρου του Ζακυνθιακού, Διονύση Κορωνιού στην απόφαση της ΕΠΣ να ορίσει τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Κ20 Ζάκυνθος - Απόλλων στο Δημοτικό Στάδιο την Τετάρτη (03/12).

Η διοίκηση της Ζακύνθου από την πλευρά της ζήτησε από τον Μυλωνά να ανακαλέσει και μίλησε για... χαζοπροσπάθειες, αλλά διευκρίνισε ότι δεν εννοεί τον Ζακυνθιακό και τον πρόεδρό του.

«Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ζάκυνθος δηλώνει την απόλυτη στήριξη, τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη του στον υπεύθυνο αθλητισμού του Δήμου Βασίλη Μυλωνά και τον καλεί να ανακαλέσει την παραίτηση του. Δυστυχώς όσο δηλητήριο και να θέλουν κάποιοι να ρίξουν στην ομάδα μας, στο τέλος θα το πιουν οι ίδιοι. Δεν ενοχλούμε κανέναν και όσες χαζοπροσπάθειες κάνουν κάποιοι για να μας πειράξουν, διαπιστώνουν ότι πέφτουν στο κενό. Ο νοών νοείτο. Αλήθεια δεν κουράστηκαν; Φυσικά δεν εννοούμε το κο Κορωνιό και την ομάδα του.

Τέλος για μια ακόμη φορά καλούμε το φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει βροντερό παρόν στη δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή. Η προπώληση των εισιτηρίων κρίνεται ως υπεραναγκαία».

Last modified onΠαρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 21:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep