Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Προδίδει τον Φωκικό ο Γκατσέσα»

Ο Νίκολα Γκατσέσα θέλει να φύγει από τον Φωκικό, αλλά η διοίκηση δεν συναινεί.

Θέμα με τον Νίκολα Γκατσέσα προέκυψε στον Φωκικό. Ο Κροάτης επιθετικός επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Άμφισσας, όμως η διοίκηση δεν συναινεί. Μάλιστα, για το ζήτημα μίλησε στο flnews.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο 27χρονος θα φύγει μόνο αν φέρει πρόταση.

«Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Γκατσέσα ζήτησε να αποχωρήσει, γιατί μας είπε ότι έχει πρόβλημα με τον πατέρα του και δεν του αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα», είπε στο flnews.gr ο Παπαδημητρίου και συνέχισε: «Τον καλέσαμε και του εξηγήσαμε ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα για τις γιορτές και μετά να συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση. Αυτό που κάνει ο Γκατσέσα δεν είναι σωστό. Προδίδει μία ομάδα, τους συμπαίκτες του, τον πρόεδρο της ομάδας».

Σε ερώτηση σχετικά με οφειλές που διαρρέουν από το περιβάλλον του παίκτη ο Παπαδημητρίου τόνισε:

«Είναι πληρωμένος και για τον Οκτώβριο όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές του Φωκικού και οφείλει να συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας. Σε διαφορετική περίπτωση έχω μιλήσει με δικηγόρο και θα καταγγείλουμε τη σύμβαση. Θα φύγει μόνο αν φέρει πρόταση συμφέρουσα από άλλη ομάδα».

Last modified onΤετάρτη, 03 Δεκέμβριος 2014 14:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep