Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Προανήγγειλε το τέλος των Ιταλών

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου κατέβαλε μέρος των οφειλών στους παίκτες Ο Θανάσης Παπαγεωργίου κατέβαλε μέρος των οφειλών στους παίκτες

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου θεωρεί... τελειωμένη υπόθεση τη συνεργασία με τους Ιταλούς.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν η συζήτηση που είχαν τη Δευτέρα (1/12) στην Αθήνα με τον Θανάση Παπαγεωργίου οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Πανηλειακού. Το πιο σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές έχει να κάνει, φυσικά, με την καταβολή μέρους των οφειλομένων, ενώ πήραν την υπόσχεση ότι θα πληρωθούν ξανά προσεχώς.

Πάντως, ο Παπαγεωργίου, εξέφρασε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, την απογοήτευσή του από τη συμπεριφορά των Ιταλών επενδυτών αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν πρόκειται να συνεχιστεί. «Υποσχέθηκαν πολλά από τα οποία δεν έκαναν τίποτα, συνεχίζοντας μάλιστα ακόμα και τώρα να λένε μόνο λόγια, χωρίς ουσία και πράξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ίδιος έδωσε σεβαστό χρηματικό ποσό στους Ιταλούς μέσω του Σάκη Κανακίδη για να καλυφθούν ανάγκες της ομάδας.

Σε άλλο σημείο, ο Παπαγεωργίου τόνισε ότι η πόλη του Πύργου πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, ενώ απευθυνόμενος στους παίκτες επισήμανε ότι θα αξιολογηθούν στα ματς που θα διεξαχθούν τον Δεκέμβριο και πως στο τέλος του μήνα θα γίνει συζήτηση με όλους για οικονομικά και αγωνιστικά ζητήματα. Επιπλέον, ζήτησε να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου η ομάδα να αποσπάσει βαθμούς ώστε να διατηρήσει ελπίδες για την παραμονή στην κατηγορία.

(πηγή: iliaoikonomia.gr)

Last modified onΤρίτη, 02 Δεκέμβριος 2014 12:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep