Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Εντυπωσιάστηκα»

Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε ότι στόχος του είναι ο Άλιμος να παίζει επιθετικά Ο Πέτρος Δημητρίου τόνισε ότι στόχος του είναι ο Άλιμος να παίζει επιθετικά

Παρά την εντός έδρας ήττα από τα Χανιά, ο τεχνικός του Αλίμου Πέτρος Δημητρίου, έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του.

Αλλιώς περίμενε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αλίμου ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος είδε την ομάδα του να φεύγει ηττημένη από την Καισαριανή από τον ΑΟ Χανιά. Ωστόσο, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η προσπάθεια και η απόδοση των ποδοσφαιριστών του, τον ικανοποίησαν απόλυτα.

Παράλληλα, στάθηκε στην αλλαγή αγωνιστικής φιλοσοφίας που επιχειρεί καθώς στόχος του είναι ο Άλιμος να παίζει επιθετικά, κάτι που συνέβη απέναντι στους Κρητικούς.

Ο Δημητρίου είπε συγκεκριμένα: «Συγχαρητήρια στα Χανιά για την εμφάνιση και τη νίκη τους. Όπως ο προπονητής του ΑΟ Χανίων, έτσι κι εγώ εντυπωσιάστηκα από την απόδοση της ομάδας μου. Προσπαθούμε να αλλάξουμε νοοτροπία και φιλοσοφία ώστε να παίξουμε πιο επιθετικά και αυτό κάναμε στο παιχνίδι. Δυστυχώς, σε αυτό το ματς είχαμε την ατυχία να τραυματιστεί και να αποχωρήσει στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Μπεριέξ, ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πήραμε βαθμό αλλά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σκοπός μας είναι να παίζουμε επιθετικά».

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 18:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep