Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάλι Αγροτικός... με Σέρρες

Ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με σκορ 2-1.

Νίκη με 2-1 για την ομάδα του Ευόσμου σε μια επανάληψη της περσινής κόντρας των δύο ομάδων στην Γ' Εθνική, που έδωσε την ανοδο στον Αγροτικό Αστέρα. Ο Καρακατσάνης στο 15ο λεπτό με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ και στο 20ό ο Μίλιτς με ωραίο μακρινό σουτ έγραψε το 2-0. Ο Πανσερραϊκός μείωσε στο 75΄ με σουτ του Πλιάγκα μέσα από την περιοχή.

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Περικλής Αμανατίδης, μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε: «Είδα αυτά που ήθελα και τα συμπεράσματα μου είναι πολύ χρήσιμα. Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου διατηρούν την ίδια αποφασιστικότητα και συγκέντρωση που έδειξαν στην αγωνιστική πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος».

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Κώτσιας, Καπίας, Τριανταφυλλίδης, Καρακατσάνης, Νταμαρλής, Σαμουηλίδης, Πέεφ, Καθάριος, Μίλιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κρυστάλλης, Θεοδωρίδης, Καραμπάς, Βαφέας, Βελλίνης, Αθανασιάδης, Χατζηλιάδης, Καραντασιάδης, Γιώτας, Έππας και Μητσιός.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μπίμπης, Σιάκκας, Κασμερίδης, Γαλακτερός, Δ. Τριανταφύλλου, Κ. Τριανταφύλλου, Ρούτσης, Ασλανίδης, Μπονέρης, Ναυρινιάδης, Γκόγκας. Έπαιξαν και οι: Παλιούρας, Καψάλης, Μουτεσίδης, Μπαντάκ, Κούτλας, Γιόβτσεφ, Γαϊδαρτζής, Βοσκόπουλος, Πλιάγκας.

Last modified onΚυριακή, 23 Νοέμβριος 2014 01:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep