Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το σκέφτεται (και) ο Μπρέζας για ΑΕΛ

Ο Βασίλης Μπρέζας εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την ΑΕΛ Ο Βασίλης Μπρέζας εξετάζει το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την ΑΕΛ

Ο Βασίλης Μπρέζας σκέφτεται το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την ΑΕΛ.

Ο μεγαλομέτοχος του Τυρνάβου Βασίλης Μπρέζας δείχνει διατεθειμένος να κάνει κίνηση ώστε να αποκτήσει την ΑΕΛ μετά την απόφαση του Βαγγέλη Πλεξίδα να προχωρήσει στην πώληση της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Ελευθερία», ο  Μπρέζας, που και στο παρελθόν έδειξε ενδιαφέρον για την ΑΕΛ, θα αποφασίσει να προχωρήσει εφόσον εξασφαλίσει τη στήριξη ορισμένων επιχειρηματιών από την περιοχή.

Επίσης, η «Ελευθερία» αναφέρει πως αντιπρόεδρος της υπό σύσταση ΠΑΕ ΑΕΛ Αποστόλης Φωτάκης μαζί με τον Αχιλλέα Παυλόπουλο είχαν επαφή με επιχειρηματίες για την αγορά της ομάδας. Σε γεύμα που έγινε τη Δευτέρα (17/11) έπεσαν αρκετά ονόματα, ενώ συμμετοχή στην προσπάθεια έχουν οι αδελφοί Τσουμάνη, ο Ναπολέων Παλάντζας (πιθανό να παίξει κάποια στιγμή ρόλο και στην Ερασιτεχνική) αλλά και ο Θανάσης Μιχαλούλης. Στο γεύμα παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι μεγάλων επιχειρήσεων της Λάρισας.

Last modified onΤρίτη, 18 Νοέμβριος 2014 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep