Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Επιστρέφουν άμεσα στις προπονήσεις»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Νίκος Μπαλατσούκας χαρακτήρισε εν μέρει δικαιολογημένη την οργή των οπαδών της ΑΕΛ.

Την άμεση επιστροφή της ΑΕΛ στις προπονήσεις προανήγγειλε ο Νίκος Μπαλατσούκας. Ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra Fm 103,3 και τόνισε ότι άμεσα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει την επαναλειτουργία της, ενώ σημείωσε ότι εντός της ημέρας (17/11) θα υπάρξουν ανακοινώσεις και σε ό,τι αφορά στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Αναλυτικά ο Μπαλατσούκας δήλωσε:

«Σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει τη διάλυση της ΠΑΕ η ανακοίνωση. Οι εταιρείες κλείνουν με παύση εργασιών, με εκκαθάριση... Ήταν μια απόφαση που ελήφθη με σκεπτικό να μην ακολουθήσουν περαιτέρω εκτεταμένες δράσεις εναντίον των ποδοσφαιριστών ή του προσωπικού. Σε μία προσπάθεια να δει η διοίκηση κατά πόσο υπάρχει κίνδυνος. Θα υπάρξει μέσα στην ημέρα ανακοίνωση για την επανέναρξη εργασιών σε όλο της το φάσμα. Αυτό που προέχει είναι να ανταποκριθεί αγωνιστικά η ΑΕΛ στο πρόγραμμα χωρίς να βλαφτεί. Πιθανώς να έχουμε κι άλλες εξελίξεις για το ιδιοκτησιακό και την ενδεχόμενη μεταβίβαση των μετοχών».

Για το αν η ανακοίνωση έγινε για επικοινωνιακούς λόγους:

«Δεν είναι επικοινωνιακή. Τις πρώτες ώρες έγινε μία κλιμάκωση αντιδράσεων. Θεωρήθηκε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος βίαιων περιστατικών σε βάρος της ομάδας και των υπαλλήλων. Αναγκαστικά θα γίνει έναρξη της λειτουργίας, ώστε η ομάδα να μπει εκ νέου σε αγωνιστικό ρυθμό».

Για τις ανακοινώσεις που προανήγγειλε:

«Δεν μπορώ να πω ακριβώς. Έγιναν διάφορες σκέψεις, οι οποίες εντός της ημέρας θα καταλήξουν και θα ανακοινωθούν. Η ΑΕΛ θα αρχίσει να δραστηριοποιείται, ώστε να μην μείνει πίσω αγωνιστικά όποιες και αν είναι οι διοικητικές εξελίξεις».

Για την κόντρα των οπαδών με τον Βαγγέλη Πλεξίδα:

«Είναι μία κατάσταση που έρχεται από πέρυσι. Κάπου ηρέμησαν τα πράγματα και διογκώθηκε ξαφνικά φέτος. Η ομάδα πέρασε μία αγωνιστική κρίση, κάποια πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε η διοίκηση, έγιναν αλλαγές προπονητών. Υπήρξε αμφισβήτηση για το αν ήταν επιβεβλημένες ή όχι και αντιδράσεις στην πόλη. Το ένα φέρνει το άλλο. Η οργή του κόσμου είναι δικαιολογημένη σε ένα βαθμό. Δεν μπορεί να ξέρει τι γίνεται σε μία ΠΑΕ. Η διοίκηση πάντα λειτουργεί με γνώμονα το συμφέρον της εταιρείας. Βρισκόμαστε προ κάποιων σημαντικών εξελίξεων».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 16:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep