Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αν μπορούσα θα είχα ήδη αποχωρήσει»

Ο Γιώργος Στούπας τόνισε ότι θέλει να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο Ο Γιώργος Στούπας τόνισε ότι θέλει να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο

O Γιώργος Στούπας εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, ο οποίος έπεσε κατά το παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και τόνισε ότι θέλει να φύγει από το ποδόσφαιρο και πως θα το είχε ήδη κάνει, αν δεν είχε αναλάβει υποχρεώσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους:
«Δεν το γνωρίζω γιατί με χτύπησαν. Σαφώς και σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, αλλά όπως είχα πει και τότε, ήταν μια επίθεση από άγνωστα πρόσωπα που δεν ήξερα τι αποσκοπούσε και ποια συμφέροντα κάλυπτε. Ένα χτύπημα στο κεφάλι είναι πολύ σοβαρό και από τύχη σώθηκα».

Για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο:

«Αν θέλετε τη δική μου γνώμη, θα ήθελα να φύγω από αυτόν τον χώρο. Μένω γιατί έχω υποχρεώσεις. Έχω μια ομάδα, τον Ηρακλή Ψαχνών. Έχω κάποιες υποχρεώσεις, υπάρχει μια ΑΕ που υποθηκεύεις περιουσιακά στοιχεία και δεν τόσο εύκολο να αποχωρήσεις. Αν ήταν πιο απλό θα είχα ήδη αποχωρήσει».

Για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Ελπίζω πως θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Βλέπουμε κόντρες με Μαρινάκη και Μελισσανίδη, έχουμε επεισοδιακές σκηνές και σε χαμηλότερες κατηγορίες που δεν παίρνουν την έκταση που παίρνουν άλλα γεγονότα σε μεγαλύτερες κατηγορίες».

Last modified onΔευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep