Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πρέπει να βιαστώ»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου προανήγγειλε πρόσληψη προπονητή στον Φωκικό.

Για το διαζύγιο με τον Γιώργο Μαραντά και τις διαδικασίες πρόσληψη άλλου προπονητή μίλησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο Σίμος Παπαδημητρίου. Μάλιστα, τόνισε ότι στον αγώνα με τον Ηρακλή η ομάδα της Άμφισσας θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι σύντομα θα αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν στην αποχώρηση Μαραντά, ο Παπαδημητρίου είπε:

«Η βαθμολογική θέση δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Περιμέναμε καλύτερο ξεκίνημα. Θα πρέπει οι προπονητές να ακούν τους προέδρους και να συνεργάζονται στενότερα με τις διοικήσεις των ομάδων. Δεν εννοώ να συνεργάζεται σε αγωνιστικά θέματα. Εννοώ να με ακούει και να συνεργάζεται σε διοικητικά θέματα και να έχουμε μία κοινή πορεία».

Για τις κινήσεις πρόσληψης διαδόχου:

«Αν και δεν συνηθίζω να βιάζομαι, τώρα πρέπει να βιαστώ. Βάσει προγραμματισμού στο επόμενο ματς θα έχουμε προπονητή. Είμαι ήδη σε επαφές και από την Τρίτη (18/11) που θα είμαι στην Αθήνα, το θέμα θα «τρέξει». Δεν είμαι υπέρ των συχνών αλλαγών και αν βρω κάποιον με τον οποίοα θα έχω τη συνεργασία που έχω στο μυαλό μου, θα τον κρατήσω όσο είμαι στα ηνία του Φωκικού».

Για την έως τώρα πορεία:

«Μας αδικεί η βαθμολογική μας θέση. Οφείλεται στην τύχη και στις αρνητικές διαιτησίες. Δίνουμε άνισο αγώνα, γιατί δεν έχουμε περάσει τη διαδικασία της αδειοδότησης. Ζητούν υπερβολικά πράγματα. Βοηθητικά γήπεδα, τεχνικούς συμβούλους, 2-3 ομάδες νέων με διπλωματούχους προπονητές, λογιστικά γραφεία και άλλα απλησίαστα για ομάδες των δυνατοτήτων του Φωκικού. Είμαι βέβαιος, πάντως, ότι θα είμαστε στα πλέι άουτ. Η ομάδα θα αρχίσει να σκαρφαλώνει στη βαθμολογία».

Last modified onΔευτέρα, 17 Νοέμβριος 2014 01:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep