Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Τσιώλης και οι άλλοι

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Σάκης Τσιώλης είναι πολύ πιθανό να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Πλεξίδα την επόμενη εβδομάδα Ο Σάκης Τσιώλης είναι πολύ πιθανό να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Πλεξίδα την επόμενη εβδομάδα

Φουντώνουν τα σενάρια στη Λάρισα για νέα αλλαγή προπονητή της ΑΕΛ!

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μία ακόμη αντικατάσταση προπονητή, λύνοντας τη συνεργασία με τον Θωμά Γράφα παρότι ο τελευταίος έχει κοουτσάρει την ομάδα μόλις σε ένα παιχνίδι.

Μερίδα του Τύπου της Λάρισας θεωρεί σχεδόν δεδομένη την αλλαγή με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως επικρατέστερος νέος τεχνικός είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, που έχει συνδέσει το όνομά του με τη μεγάλη ΑΕΛ της δεκαετίας του 1980, είναι πολύ πιθανό να έχει συνάντηση με τον Πλεξίδα την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτήν, ο Τσιώλης -που όπως είναι φυσικό διατηρεί πολλές επιφυλάξεις βλέποντας τι συμβαίνει στην ομάδα της Θεσσαλίας- θα ζητήσει εγγυήσεις από τον ισχυρό άνδρα των «βυσσινί», προκειμένου να εξασφαλίσει ότι θα μπορεί να εργάζεται απρόσκοπτα με τους παίκτες του.

Πάντως, σύμφωνα με το larissasportnews.gr, στη λίστα του Πλεξίδα περιλαμβάνονται και άλλα ονόματα υποψήφιων προπονητών όπως αυτά του Γιώργου Παράσχου και του Νίκου Αναστόπουλου. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της έκπληξης.

Last modified onΚυριακή, 16 Νοέμβριος 2014 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep