Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σοβαρά λάθη σε βάρος του Φωκικού»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε για διαδοχικά διαιτητικά λάθη σε βάρος του Φωκικού και... υπομονή για τον προπονητή.

Για διαιτητικά λάθη σε βάρος του Φωκικού από την αρχή της σεζόν έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου και αφού τα ανέλυσε, υποστήριξε ότι είναι μόνο λάθη και τίποτα περισσότερο. Παράλληλα, σημείωσε ότι δεν βιάζεται για την πρόσληψη προπονητή, χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν δυσκολότερη όλων και κάλεσε τους οπαδούς να γεμίσουν το γήπεδο για τον αγώνα με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαδημητρίου στην ιστοσελίδα του Φωκικού:

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική διαιτησία - και ειδικά στην ΚΕΔ- και πιστεύω ότι όλοι θέλουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους ανεπηρέαστα, ενώ τα όποια λάθη γίνονται χωρίς σκοπιμότητα. Θέλω να πιστεύω ότι η ΚΕΔ (όχι οι παρατηρητές διαιτησίας) παρακολουθούν από κοντά τις φάσεις των παιχνιδιών και παραπέμπουν τους διαιτητές που κάνουν σοβαρά λάθη. Προσπαθώ να καθησυχάσω τον κόσμο στην Άμφισσα ότι δεν υπάρχει «γραμμή να πέσει ο Φωκικός» και ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι σύμπτωση. Συνήθως όμως μια επαναλαμβανόμενη σύμπτωση σου βάζει στο μυαλό ορισμένες… σκέψεις.

Στον αγώνα Εθνικός Σερρών – Φωκικός (διαιτητής Καραλιόλιος, Γρεβενών) καταλογίστηκε στο 92΄ανύπαρκτο πέναλτι σε ακούσιο χέρι εντός περιοχής. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με την Αναγέννης Καρδίτσας (διαιτητής Ζαραβίνος, Αθηνών) καταλογίστηκε στο 33’ ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Αναγέννησης Καρδίτσας, ενώ 3 δεν δόθηκαν από τον διαιτητή τρία συνεχόμενα πέναλτι υπέρ του Φωκικού.

Στην επόμενη αγωνιστική με την Ζάκυνθο (διαιτητής Παπαγεωργίου, Αθηνών), έχουμε καθαρό γκολ του Φωκικού που ακυρώθηκε από τον Αχαιό επόπτη (η πάσα γίνεται προς τα πίσω στον Γεωργουσόπουλο ο οποίος ήταν καλυπτόμενος), επιπλέον δόθηκε πέναλτι ανύπαρκτο στη Ζακυνθο σε επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα και στα επόμενα 5’ λεπτά δύο συνεχόμενα πέναλτι υπέρ του Φωκικού σε τεταμένα χέρια εντός περιοχής, δεν δόθηκαν.

Συνολικός απολογισμός; Tρία 3 συνεχόμενα παιχνίδια, 3 πέναλτι που καθόρισαν τα αποτελέσματα κατά του Φωκικού, ένα καθαρό γκολ με το οποίο θα ισοφάριζε τη Ζάκυνθο και 5 πέναλτι που δεν εδόθησαν υπέρ Φωκικού.

Πιστεύω ότι δεν θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση γιατί προσωπικά θεωρώ ότι έγιναν μόνο λάθη και τίποτα περισσότερο. Από την Παρασκευή στον αγώνα με τον Ηρακλή αλλά και για τη συνέχεια, εύχομαι όλα να πάνε καλά. Άλλωστε δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από αυτό που μας αναλογεί. Δεύτερον, ο Φωκικός αυτή τη στιγμή είναι σε αναζήτηση προπονητή ο οποίος πρέπει να έχει δίπλωμα UEFA PRO, φιλοδοξία και δίψα για διάκριση. Δεν θα βιαστώ αυτή τη στιγμή για την επιλογή του προπονητή αλλά θα εξετάσω προσεκτικά όλες τις προτάσεις για το καλό της ομάδας.

Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη και κάποια στιγμή και ότι η τύχη πρέπει να μοιράζεται σε όλους. Θέλω να απευθυνθώ προς τους φιλάθλους Φωκικού για μια ακόμα φορά και να τους ζητήσω τη βοήθειά τους, μόνο με την παρουσία τους στο γήπεδο και τίποτα άλλο. Είναι η δυσκολότερη χρονιά και πρέπει να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ηρακλή, πρέπει κατακλύσουν γήπεδο και να γίνουν ο 12ος παίχτης της ομάδας μας που θα μας ωθήσει στη νίκη, την οποία πιστεύω ακράδαντα».

Έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας. Διαφορετικά για μια ακόμα φορά στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα γίνουν σαρωτικές αλλαγές».

Last modified onΤρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 15:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep