Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το καλύτερο παιχνίδι μας»

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του παρά την ήττα.

Ρεαλιστής παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (2-0) από τον Απόλλωνα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Ο τεχνικός του Αλίμου αρχικά αναφέτρθηκε στον Νίκο Κωστένογλου με τον οποίο συνυπήρξαν στον Αστέρα Τρίπολης και δήλωσε: «Είναι χαρά μου να βρίσκομαι δίπλα σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο και προπονητή. Συνεργαστήκαμε πριν λίγα χρόνια στον Αστέρα Τρίπολης και με βοήθησε πολύ».

Για το ματς είπε:

«Δεν θα σταθώ σε υποθέσεις και σε αν. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή απόδοση και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Αυτό, όμως δεν έγινε. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ίδια τακτική, αλλά βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Μετά το γκολ είπαμε να βελτιώσουμε την κυκλοφορία, ρισκάραμε, αλλά αντί να σκοράρουμε, βρεθήκαμε πίσω με δύο γκολ. Είχαμε ελάχιστες ελπίδες να φέρουμε τούμπα το αποτέλεσμα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά και όπως είπε και ο Ηλίας Ιωάννου, κάναμε το καλύτερό μας ματς. Δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από βαθμό ή βαυθμούς. Κρατάμε τα θετικά και θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε αυτό το κενό διάστημα που είχαμε μετά το γκολ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε να αντιδρούμε, γιατί θα έρθουν κι άλλα ματς που θα βρεθούμε πίσω στο σκορ. Ελπίζω να έχουμε ίδια συνέχεια και να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον. Με την ίδια απόδοση πολύ γρήγορα θα έρθει και η πρώτη νίκη. Συγχαρητήρια στον Νίκο και του εύχομαι ο Απόλλωνα να φτάσει εκεί που ήταν πέρυσι».

Για το αν έχει πικρία που δεν πήρε έστω τον πόντο:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές χωρίς να το αξίζεις παίρνεις αποτέλεσμα και άλλες όταν το αξίζεις δεν το παίρνεις. Χάσαμε 2-0. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει από την 5η αγωνιστική. Θέλουμε να πάρουμε βαθμούς και αν είναι δυνατόν να το συνδυάσουμε με καλό ποδόσφαιρο. Η μπάλα δεν μπήκε στο τέρμα. Αυτό έχει σημασία».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 21:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep