Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κρατάμε το τρίποντο»

Στις δυσκολίες του αγώνα με την Καλλιθέα αναφέρθηκε ο Κυριάκος Γρηγοράκης.

Διάρκεια είναι το ζητούμενο για τον ΑΟΧ όπως υποστήριξε ο Κυριάκος Γρηγοράκης μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στην Καλλιθέα. Οι δηλώσεις του υπηρεσιακού προπονητή:

«Είχαμε επισημάνει από την αρχή της εβδομάδας πόσο δύσκολη ομάδα είναι η Καλλιθέα. Γνωρίζαμε ότι θα τα παίξει όλα για όλα και ότι θα έχουμε προβλήματα αν δεν μπορέσουμε να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι. Πιστεύω ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είναι λογικό μία ομάδα που είναι στο χείλος του γκρεμού, να ρισκάρει, να βγει μπροστά, οπότε και οι δικοί μας ποδοσφαιριστές να κλείσουν περισσότερο τις γραμμές, να χάσουν τη συγκέντρωσή τους. Παίζουν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές μπάλα. Το ζητούμενο και αυτό που κρατάμε, είναι οι 3 βαθμοί.

Συγχαρητήρια στα παιδιά, προσπάθησαν και το πίστεψαν. Αυτό που δουλέψαμε πάρα πολύ αυτή την εβδομάδα ήταν η επιθετική μας τακτική. Τέλος καλό, όλα καλά. Η βαθμολογική θέση της Καλλιθέας είναι πλασματική, είναι αξιόμαχη ομάδα. Ήρθε εδώ να ρισκάρει και να παίξει, οπότε είναι λογικό σε διάστημα 90 λεπτών να βρεθούν διαστήματα στα οποία δεν ήμασταν τόσο καλοί. Θα δουλέψουμε περισσότερο για να είμαστε καλοί και στα 90 λεπτά».

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 00:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep