Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κρατάμε την προσπάθεια»

Ο Μουράτ Σεροπιάν μετά την ισοπαλία στην Καισαριανή με τον Άλιμο δεν στάθηκε πολύ στον άσχημο αγωνιστικό χώρο και ανέδειξε τα θετικά.

Στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ομάδας του αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παναιγιαλείου, Μουράτ Σεροπιάν και τόνισε πως πλέον οι «μελανόλευκοι» πάνε στα Ψαχνά για ό,τι καλύτερο. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έγινε ένα παιχνίδι πολύ δυνατό σε ένα γήπεδο που δεν έχει τις προϋποθέσεις για να διεξαχθούν αγώνες της κατηγορίας. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Μας μένει μια πικρία, επειδή στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη με την φάση του Κατσικοκέρη. Αυτό που κρατάω είναι πως τα παιδιά προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Δεν ήταν εύκολο το ματς απέναντι σε μια ομάδα που παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και ξέρει να κλείνει τον αντίπαλό της. Αυτό το παιχίδι τελείωσε και το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ο ένας βαθμός και η θέληση για προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Τώρα υπάρχει μπροστά μας το ματς με τον Ηρακλή στα Ψαχνά, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο».

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 20:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep