Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα μπορούσαμε κι άλλο γκολ»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Επισκοπής σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών.

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου είπε μετά το 2-0: «Μετά από τρεις μήνες προετοιμασίας, δώσαμε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Είχαν προηγηθεί τα δύο του κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών και αυτό του πρωταθλήματος με τον Αχαρναϊκό. Ο αγώνας ήταν εξ αρχής δύσκολος γιατί αντιμετωπίζαμε έναν αντίπαλο τον οποίο δεν τον είχαμε κερδίσει μέχρι σήμερα. Όλα αυτά μας ανησυχούσαν. Συν τοις άλλοις, η αλλαγή γηπέδου ήταν ένα θέμα για μας αλλά μπορώ να πω ότι ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές  και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλο γκολ.  Νομίζω ότι η προσπάθεια που κάναμε, μάς δίνει δίκαια τη νίκη. Μια νίκη βέβαια που ήδη την έχουμε ξεχάσει γιατί έχουμε την ερχόμενη εβδομάδα δύσκολο εκτός έδρας στην Ερμιονίδα.
Ερωτηθείς για το αν βοήθησε το γρήγορο γκολ του Γιώργου Νικόλτση, απάντησε:  «Και βέβαια βοήθησε. Θεωρώ πάντως ότι ανά διαστήματα, προσφέραμε καλό θέαμα στον κόσμο δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.  Είχαμε ανάγκη να φτάσουμε στο δεύτερο γκολ γιατί μετά το 1-0 είχαμε 84’ μπροστά μας».
Νικόλτσης: «Αποδείξαμε στο γήπεδο ότι ήμασταν καλύτεροι»

Ο… man of the match», Γιώργος Νικόλτσης, είπε: «Θέλω να δώσω  συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Είχαμε όλο το χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και το αποδείξαμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτεροι και ότι δίκαια πήραμε τη νίκη».

Last modified onΚυριακή, 02 Νοέμβριος 2014 18:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep