Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Πρόταση ανανέωσης στον Γιόνδη!

Ο Γιόνδης (αριστερά στη φωτ.) Ο Γιόνδης (αριστερά στη φωτ.)

Η Αναγέννηση προσπαθεί να «δέσει» τον 23χρονο επιθετικό.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας για την Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι ο Αντώνης Γιόνδης. Ο 23χρονος επιθετικός πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με την ομάδα της Πέλλας και η διοίκηση σκοπεύει να του επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας. Ο ποδοσφαιριστής θα έχει ραντεβού με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ την Τρίτη (3/1), οπότε και θα γίνει διεξοδική κουβέντα για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Για την απόκτηση του Γιόνδη ενδιαφέρον έδειξε τις τελευταίες ημέρες ο Αστέρας Τρίπολης.

 

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Σπύρου Μπαξεβάνουν συνεχίζουν την προετοιμασία για το παχνίδι με την ΑΕΛ, από το οποίο ο μοναδικός απών είναι ο εδώ και καιρό τραυματίας Χρήστος Καρυοφύλλης. Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν είναι βέβαιο εάν αποκτηθεί ο τερματοφύλακας Τόλης Αποστόλου, ο οποίος βέβαια ήδη συμμετέχει στις προπονήσεις του συλλόγου, καθώς υπάρχει οικονομική στενότητα. Εάν ο Παναγιώτης Βοσνιάδης παραχωρηθεί στην ΑΕΛ, τότε θα προχωρήσει η περίπτωσή του.

 

Παράλληλα η πρόταση που έγινε από τους «βυσσινί» για τον 23χρονο τερματοφύλακα κρίθηκε «απαράδεκτη» από τη διοίκηση της Αναγέννησης, η οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να της σταθεί στο πλευρό ενόψει του σημαντικού αγώνα με τη Λάρισα.

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιανουάριος 2012 16:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep