Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεγάλα περιθώρια βελτίωσης»

Ο Γιάννης Λουκίνας τόνισε πως τον Ηρακλή απασχολεί,  πλέον, ο αγώνας Κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών Ο Γιάννης Λουκίνας τόνισε πως τον Ηρακλή απασχολεί, πλέον, ο αγώνας Κυπέλλου με τον Εθνικό Σερρών

Ο Γιάννης Λουκίνας εκτιμά πως ο Ηρακλής μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στη συνέχεια.

Ο Γιάννης Λουκίνας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ηρακλή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Τύρναβο καθώς πέτυχε τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και χάρισαν τη νίκη στο συγκρότημα του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κλήθηκε να καλύψει το κενό του Εμάνουελ Περόνε, υπογράμμισε πως ο «γηραιός» μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.

«Πιστεύω πως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης για τον Ηρακλή. Κρατάμε τη νίκη με τον Τύρναβο, το σερί των τριών νικών και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών για το Κύπελλο», είπε χαρακτηριστικά ο Λουκίνας μετά το ματς του «Αλκαζάρ».

Σε ερώτηση για τα γκολ που πέτυχε, τόνισε: «Το γκολ είναι ό,τι πιο σημαντικό για έναν επιθετικό. Αυτό σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα είναι ό,τι καλύτερο για μένα και για την ομάδα. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε».

Last modified onΚυριακή, 26 Οκτώβριος 2014 11:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep