Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας»

Ο Νίκος Κατσιγιάννης υπογράμμισε πως ο ΑΟΧ μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ στην επόμενη αγωνιστική Ο Νίκος Κατσιγιάννης υπογράμμισε πως ο ΑΟΧ μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ στην επόμενη αγωνιστική

Ικανοποιημένος από τον ΑΟΧ και τη συνεργασία με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη, είναι ο Ν. Κατσιγιάννης.

Την πλήρη ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του ΑΟ Χανίων στην αρχή της σεζόν αλλά και από τη συμπόρευσή του με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη στην ηγεσία της κρητικής ΠΑΕ, εμφανίζεται ο Νίκος Κατσιγιάννης. Με δηλώσεις του athlitiko.gr τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, υπογράμμισε πως ο ΑΟΧ μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ στην επόμενη αγωνιστική, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο καθώς και τους επιχειρηματίες της πόλης, οι οποίοι στηρίζουν την ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κατσιγιάννη:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους τέσσερις βαθμούς μετά τα πρώτα δύο παιχνίδια: «Ξεκινώντας και ενισχύοντας την ομάδα σε αυτό το βαθμό που έγινε φέτος, αυτό που κοιτάμε πάντα και έχουμε στην άκρη του μυαλού μας, είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στο Πρωτάθλημα έτσι ώστε να μην κινδυνεύσουμε σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο να καταφέρουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Γενικά, η εικόνα της ομάδας από την αρχή του Πρωταθλήματος αλλά και στο Κύπελλο είναι πάρα πολύ θετική διότι σε πέντε επίσημα παιχνίδια, έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Κι αυτή η ισοπαλία ήρθε σε μια έδρα πάρα πολύ δύσκολη κόντρα σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα και παίζοντας εμείς από το 37ο λεπτό με 10 παίκτες. Μέχρι στιγμής είμαστε πάρα πολύ καλά».

Για το τι εκτιμά για τη συνέχεια: «Πρέπει να επιδειχθεί υπομονή. Έχουμε πάρα πολύ καλές μονάδες, έχουμε ενισχυθεί πάρα πολύ, χρειαζόμαστε το χρόνο μας να δέσει η ομάδα. Με τον Φωστήρα στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ κακοί, αλλά δείξαμε ότι με την ποιότητα του υλικού που έχουμε και την εμπειρία, για άλλο ένα παιχνίδι μένοντας με 10 παίκτες, κυριαρχήσαμε στο γήπεδο και αυτή τη φορά ήμασταν πιο τυχεροί και κερδίσαμε. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη για την ομάδα μας. Κάποιες γκέλες θα έρθουν, σίγουρα είναι κι αυτές στο πρόγραμμα, αλλά πιστεύω ότι το πρόσημο θα είναι θετικό, αυτή είναι η εκτίμησή μου».

Για το αν ο ΑΟΧ μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την ΑΕΚ: «Βεβαίως και μπορεί. Ναι μεν η ΑΕΚ έχει πολύ πλούσιο ρόστερ με πολύ μεγάλο ταλέντο κι εμπειρία στη Σούπερ Λίγκα αλλά άλλο Σούπερ Λίγκα κι άλλο Β' Εθνική. Πιστεύω ότι η ομάδα μας, αν παίξει το 80% των δυνατοτήτων της, μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Για το ότι αποφάσισε να συνεχίσει στην ομάδα και πώς είναι η συνύπαρξή του με τον έτερο «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, Μιχάλη Τζουγκαράκη: «Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο, διότι αναγνώρισε αυτή την προσπάθεια που κάναμε πέρσι κι εγώ προσωπικά. Έχει ανταποκριθεί στα διαρκείας αλλά και οι επιχειρηματίες στις διαφημίσεις. Με τον Φωστήρα, σε μια μη εμπορική μέρα, Παρασκευή εργάσιμη και θεωρητικά όχι με τον πιο εμπορικό αντίπαλο, είχαμε γύρω στα 1.300 άτομα στο γήπεδο. Η στήριξη που μας δίνει ο κόσμος και γενικά η τοπική κοινωνία και οι επιχειρηματίες είναι πάρα πολύ σημαντική. Με τον Μιχάλη, βλέποντας ένα αδιέξοδο όσον αφορά κάποια οικονομικά δεδομένα που υπήρχαν, είχα πάρει την απόφαση να αποχωρήσω από την ομάδα, ευτυχώς, ήταν έτσι η συγκυρία, που ήρθε ο Μιχάλης στη ζωή της ομάδας και μέχρι στιγμής έχουμε άψογη συνεργασία. Βαδίζουμε στο πλάνο που χαράξαμε από την αρχή και συζητήσαμε. Η συνεργασία μας είναι άψογη και πιστεύω ενωμένοι κι οι δύο μαζί θα καταφέρουμε να φέρουμε εις πέρας την φετινή μας αποστολή».

Για το αν οι δυο τους είναι σε συνεχή επικοινωνία, αν βλέπονται κτλ.: «Ναι, συνέχεια. Μιλάμε στο τηλέφωνο κι επικοινωνούμε γιατί κι ο Μιχάλης έχει έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά κι εγώ και όποτε δεν λείπω εγώ ή ο Μιχάλης, βρισκόμαστε. Και στην Ερμιονίδα βρεθήκαμε και μετά το παιχνίδι με τον Φωστήρα θα τα πούμε από εβδομάδα στην Αθήνα. Έχουμε δηλαδή συνεχή επικοινωνία. Έχουμε άψογη συνεργασία με τον Μιχάλη κι αυτό έχει αντίκτυπο και με τις μεταγραφές που έγιναν κι όπως θα πληροφορείστε κι εσείς από τα παιδιά αλλά και γενικά όλος ο κόσμος, είμαστε πολύ συνεπείς στις οικονομικές μας υποχρεώσεις. Το καλό είναι ότι πέρσι "χτίσαμε" πάρα πολύ καλό όνομα και προφίλ σαν ομάδα σε όλη την Ελλάδα το οποίο το συνεχίζουμε και φέτος, μαζί με τον Μιχάλη».

Για το γεγονός ότι οι διαφημιστικές ταμπέλες στο γήπεδο είναι σχεδόν τριπλάσιες από πέρσι: «Είπα και πριν ότι ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από την ψυχή μου γιατί αναγνωρίζει την προσπάθεια που κάνουμε. Ζούμε πάρα πολύ δύσκολες εποχές, ο κόσμος περνάει πολύ μεγάλη πίεση. Οι επιχειρηματίες αλλά και ο απλός φίλαθλος ανταποκρίνεται στην προσπάθεια, μας βοηθάει, μας ενισχύει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Δεν είναι όμως μόνο το οικονομικό, διότι όταν βλέπεις ότι κάνεις κάποιες προσωπικές θυσίες κατά πόσο εγώ ένας "ξένος" άνθρωπος στην πόλη σας και δεν βρίσκεις ανταπόκριση απ’ τον τοπικό κόσμο, σε παίρνει λίγο από κάτω ψυχολογικά. Η στήριξη αυτή μας δίνει μεγάλη ώθηση. Και οικονομικά και ψυχολογικά. Πιστέψτε μας, στο επόμενο παιχνίδι θα δείτε περισσότερες διαφημίσεις».

Last modified onΚυριακή, 19 Οκτώβριος 2014 10:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep