Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κιοσσές: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο Γιώργος Κιοσσές τόνισε πως η Ερμιονίδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για το ματς με τον Αχαρναϊκό Ο Γιώργος Κιοσσές τόνισε πως η Ερμιονίδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για το ματς με τον Αχαρναϊκό

Τους τρεις βαθμούς θα αναζητήσει η Ερμιονίδα στο Μενίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό, όπως δήλωσε ο Γιώργιος Κιοσσές.

Ο αρχηγός της Ερμιονίδας Γιώργος Κιοσσές τόνισε ότι η ομάδα του θα παίξει κόντρα στον Αχαρναϊκό με μοναδικό στόχο τη νίκη, ενώ σημείωσε πως είναι πολύ καλά προετοιμασμένη και δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο.

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Αχαρναϊκό. Θεωρώ πως κάναμε καλό παιχνίδι με τα Χανιά και θέλαμε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους όμως δεν πήραμε. Θα πάμε όσο πιο δυνατοί μπορούμε στο Μενίδι για να πάρουμε το παιχνίδι. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά και πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε κανέναν. Θέλουμε καλό αποτέλεσμα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο», είπε ο Κιοσσές στην ιστοσελίδα της Ερμιονίδας.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους της Ερμιονίδας, καθώς και τους Ερμιονιδείς που διαμένουν στην Αθήνα, να ενισχύσουν με την παρουσία τους, την ομάδα στο Μενίδι:

«Φίλαθλοι, η Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Ερμιονίδας σας θεωρούμε τον 12ο παίκτη της ομάδας μας. Η στήριξή σας στην Α.Ε. Ερμιονίδας τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι απαραίτητο εφόδιο για να πετύχουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους, στο φετινό πρωτάθλημα της Football League», τονίζεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Last modified onΣάββατο, 18 Οκτώβριος 2014 13:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep