Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να αποδείξουμε πως είμαστε φαβορί»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΚ
  • 0 comments
Ο Τραϊανός Δέλλας σημείωσε πως η ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει ομάδα που θα στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες Ο Τραϊανός Δέλλας σημείωσε πως η ΑΕΚ θέλει να δημιουργήσει ομάδα που θα στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες

Ο Τραϊανός Δέλλας τόνισε ότι η ΑΕΚ πρέπει να αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου ότι είναι το φαβορί για την άνοδο.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας μίλησε στον ΟΤΕ ΤV στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού στην «Ένωση» και αρχικά αναφέρθηκε στους στόχους της: «Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα ώστε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά της αξίζει, δηλαδή στη Σούπερ Λίγκα. Πέρυσι, κάναμε το πρώτο».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε φαβορί αλλά τα φαβορί πρέπει να αποδεικνύονται στο γήπεδο. Αυτό θέλω να περάσω στους παίκτες μου και αυτό θα κάνουμε. Κάθε Κυριακή θα πρέπει να αποδεικνύουμε στο γήπεδο, ότι δίκαια μάς έχουν αποδώσει αυτό τον τίτλο».

Και ο Δέλλας κατέληξε αναφερόμενος στην απόκτηση Ελλήνων ποδοσφαιριστών: «Οι παίκτες που ήρθαν, έχουν επιλεγεί βάσει θέσεων. Θέλουμε να φτιάξουμε ομάδα που να απαρτίζεται από περισσότερους Έλληνες. Από παιδιά από τις ακαδημίες. Σιγά - σιγά, με τη δουλειά που γίνεται κι εκεί, νομίζω ότι θα έχουμε θετικά νέα. Πάντως, όλα αυτά χρειάζονται χρόνο».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Οκτώβριος 2014 09:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep