Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καρέ» επιστροφών στην Ερμιονίδα

Ευχάριστα είναι τα νέα στην Ερμιονίδα εν όψει της συνάντησης με τον Αχαρναϊκό καθώς επιστρέφουν οι τραυματίες.

Στο ελάχιστο μειώνονται τα προβλήματα για τον Ρομπέρτο Μπολάνο στην Ερμιονίδα εν όψει της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό. Ήδη, ο Γιάννης Λίτσης συμμετέχει στον κανονικό ρυθμό του προγράμματος, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι απολύτως έτοιμοι θα είναι και οι Γιώργος Κιοσσές, Χάρης Ραχιώτης και Αλεξάνταρ Στοϊμίροβιτς.

Φυσικά, από το ματς του Μενιδίου θα απουσιάσει ο Μάρκο Παβίσεβιτς λόγω της αποβολής του στην πρεμιέρα.

Από εκεί και πέρα, την Τρίτη (14/10) γυμνάστηκαν μόνοι όσοι δεν έπαιξαν με τα Χανιά, ενώ η επόμενη προπόνηση θα γίνει το πρωί της Τετάρτης.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον διευθυντή του Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, Εμμανουήλ Μαχαίρα: «Η ΑΕ Ερμιονίδας Π.Α.Ε. νιώθει την ανάγκη, να ευχαριστήσει το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, για την Ιατρική βοήθεια
που παρέχει στην ομάδα μας και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ. Εμμανουήλ Μαχαίρα, για τη διάθεση ασθενοφόρου στο Δημοτικό Γήπεδο Κρανιδίου, (για το πρωτάθλημα της Football League καθώς και για το Κύπελλο Ελλάδος), και για τη φυσική παρουσία του κ. Μαχαίρα, στο γήπεδο, καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015».

Last modified onΤρίτη, 14 Οκτώβριος 2014 12:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep