Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν είχα καμία σκοπιμότητα»

Ο Ανδρέας Σταματής μίλησε για το χτύπημα στον Νίκο Ζιαμπάρη.

Σόκαρε η στιγμή του τραυματισμού του Νίκου Ζιαμπάρη από την αγκωνιά του Ανδρέα Σταματή στο ματς της Κυριακής (12/10) μεταξύ του Πιερικού και του Ηρακλή. Ο επιθετικός της ομάδας της Κατερίνης φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm» και υποστήριξε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον χτυπήσει. Όπως σημείωσε:

«Δεν έχω δείξει στο παρελθόν ανάλογες συμπεριφορές. Δεν υπήρχε καμία σκοπιμότητα και δεν ξέρω γιατί λένε κάποιοι αυτά που λένε. Προσπάθησα να πάρω μια κεφαλιά και το κεφάλι του Ζιαμπάρη έπεσε πάνω στον αγκώνα μου. Ποτέ δεν επιδείξει αντιαθλητική συμπεριφορά. Ήταν ένα σχίσιμο στο φρύδι που ανοίγει πολύ εύκολα και νομίζω πως ανακάτεψε κατά λάθος και το αίμα στο πρόσωπό του» τόνισε αρχικά ο Σταματής στον “Arena FM” και πρόσθεσε: «Η ουσία είναι ότι χτύπησα κατά λάθος τον άνθρωπο και φυσικά δεν ήταν κάτι συνειδητό και ο διαιτητής θα μπορούσε να διακόψει πολύ πιο γρήγορα τα παιχνίδι. Αυτά ωστόσο, συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για την εικόνα του φετινού Πιερικού είπε:

«Ξεκινήσαμε μια νέα χρονιά και έχουμε φιλοδοξίες. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, αλλά έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή πορεία».

Για τον Ηρακλή είπε:

«Είναι μια καλή και ποιοτική ομάδα. Φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσει. Βέβαια στην Β’ Εθνική ακόμη και το 1-0 μπορεί να κρατηθεί μέχρι το τέλος».

Last modified onΔευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep