Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κατσαβάκης: «Ήμασταν καλύτεροι»

Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι ο Εθνικός Σερρών είχε ευκαιρίες απέναντι στον Αιγινιακό, από τον οποίο δεν κινδύνευσε Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε ότι ο Εθνικός Σερρών είχε ευκαιρίες απέναντι στον Αιγινιακό, από τον οποίο δεν κινδύνευσε

Υποσχέσεις άφησε ο Εθνικός Σερρών στο ματς με τον Αιγινιακό, κατά τον Μάκη Κατσαβάκη.

Η ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Αιγινιακό δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Εθνικό Σερρών ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας ικανοποίησε απόλυτα τον τεχνικό Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι στη συνέχεια ο Εθνικός θα εμφανιστεί πιο δυνατός.

«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν. Ήμασταν καλύτεροι από και δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλό μας. Επιπλέον, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και όλα αυτά απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που θέλει χρόνο για να δέσει και σίγουρα έχει μέλλον», τόνισε αρχικά ο Σερραίος τεχνικός.

Και ο Κατσαβάκης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του, λέγοντας: «Παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Θα έρθουν και οι νίκες εντός αλλά και εκτός έδρας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θέλουμε, τέλος, σεβασμό από τους διαιτητές γιατί τον αξίζουμε».

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep