Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Απάνθρωπο αυτό που συμβαίνει»

Ο Γιώργος Κούτσης είναι κάθετα αντίθετος με τη φετινή μορφή της Football League.

Μετά τη νίκη σε βάρος της Καλλιθέας με 2-0, ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Κούτσης στάθηκε στο γεγονός ότι υποβιβάζονται τόσες πολλές ομάδες από το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Μας κάνει χαρούμενους που πήραμε το τρίποντο και μπήκαμε με το δεξί, ειδικά με ένα αντίπαλο σαν την Καλλιθέα. Ήμασταν αγωνιστικά πειθαρχημένοι, είχαμε πάθος. Ελέγξαμε το παιχνίδι μας. Υπήρχε πίεση και άγχος για να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Τα καταφέραμε. Δεν μου άρεσε όμως που περιμέναμε τον αντίπαλό μας πίσω όταν ήμασταν μάλιστα μπροστά στο σκορ. Δεν μου άρεσε αλλά θα το αλλάξουμε. Αυτό που γίνεται φέτος είναι απάνθρωπο. Οι μισές ομάδες υποβιβάζονται. Δεχόμαστε πίεση, όχι από εξωτερικούς παράγοντες αλλά από τους ίδιους μας του εαυτούς. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η ομάδα που θα καταφέρει να διαχειριστεί την πίεση με τις καλύτερες λύσεις θα τα καταφέρει. Εύχομαι να μας φωτίσει ο Θεός και να τα πάμε καλά. Καλή συνέχεια στην Καλλιθέα. Εύχομαι τα καλύτερα στον Σταύρο (σ.σ. Ηλιόπουλο). Πιστεύω πως θα τα πάει καλά.

Όλες οι ομάδες πάνε στα πλέι οφ για αν σωθούν. Είναι μπερδεμένο το πράγμα. Αυτός που θα είναι στις τέσσερις πρώτες θέσεις θα απέχει μόλις τρεις-τέσσερις βαθμούς από αυτόν που υποβιβάζεται. Είναι πολύπλοκο. Θα δούμε πρωτόγνωρα πράγματα φέτος. Οι λεπτομέρειες, τα γκολ, θα παίξουν όλα ρόλο. Δυστυχώς μέχρι και την τελευταία μέρα είχαμε προβλήματα τραυματισμού με τον Μελίσσα. Έχω δυο πολύ καλούς τερματοφύλακες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ο καθένας. Ήταν επιλογή μας αυτό. Χρειαζόμαστε την βοήθεια και των τραυματιών μας. Επαναλαμβάνω πως δεν μου αρέσει το παθητικό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά όμως, έχουν το αίσθημα της αυτοσυντήρησης και το δικαιολογώ αυτό».

ΨΑΧΝΑ: Δ. Παγανόπουλος

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 23:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep