Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τζιωρτζιόπουλος: «Απέτυχε η εγχείρηση»

Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο έμπειρος αμυντικός. 

«Η εγχείρηση απέτυχε... Ο ασθενής επιβίωσε» έγραψε χιουμοριστικά στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος. Ο έμπειρος αριστερός οπισθοφύλακας έσπευσε βέβαια να επισημάνει ότι έκανε πλάκα και πως όλα πήγαν καλά με την επέμβαση στον μηνίσκο. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα μείνει για ένα δεκαήμερο στην Αθήνα προκειμένου να κάνει το πρώτο στάδιο αποθεραπείας και στη συνέχεια θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τη Μυτιλήνη, ώστε να ξεκινήσει το πρόγραμμα για την επιστροφή του στον κανονικό ρυθμό.

 

Στα αγωνιστικά, όπως φαίνεται, ο Στάθης Προβατίδης αποθεραπεύτηκε πλήρως και είναι ετοιμοπόλεμος για τον προσεχή αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Βέροια στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Στα πλάνα επίσης του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μπορεί να υπολογίζεται και ο Χρήστος Μήτσης ο οποίος και αυτός ξεπερνάει το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει και συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων.

 

Επίσης με την υπόλοιπη ομάδα αρχίζει και ενσωματώνεται απο σήμερα ο Μπαρτόζ Ταραχούλσκι, που μέχρι πρότινος ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Λούκας Σκάγκλια ακολουθεί ατομικό πράγραμμα αποκατάστασης, καθώς έχει υποστεί μικρή κάκωση έξω συνδέσμου στο γόνατο από τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Last modified onΠέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2011 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep