Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίκαιη η νίκη της Λαμίας»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης αναγνώρισε την ανωτερότητα της Λαμίας.

Μετά την ήττα (1-0) από τη Λαμία ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης συνεχάρη τους γηπεδούχους και δήλωσε: «Η νίκη της Λαμίας ήταν δίκαιη και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είχε στοιχεία στο παιχνίδι της τα οποία απουσίαζαν από το δικό μας. Ήταν πιο «ζωντανή», με περισσότερη ενέργεια και πάθος», υποστήριξε αρχικά και συμπλήρωσε αμέσως μετά: «Αυτό το αγωνιστικό προφίλ που παρουσιάσαμε δεν αντιπροσωπεύει την αξία της ομάδας μας.

Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Τα νέα παιδιά επηρεάστηκαν από το άγχος της πρεμιέρας και την τηλεοπτική μετάδοση του ματς και έχασαν τη συγκέντρωσή τους. Θέλει χρόνο και υπομονή για να δώσουμε σε αυτά τα παιδιά εμπειρίες και να αναδείξουν αυτό που είναι. Με μία ήττα δε χάνεται τίποτα…».

Ο Παύλος Καθάριος είπε: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, αλλά τα πράγματα δεν βγήκαν όπως τα θέλαμε στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε και κοιτάμε το επόμενο ματς, το οποίο είναι εξίσου δύσκολο. Κόντρα στην ΑΕΛ θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε και να ρεφάρουμε».

Last modified onΣάββατο, 11 Οκτώβριος 2014 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep