Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχρισε φαβορί για την άνοδο την ΑΕΛ, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Ο Μάκης Κατσαβάκης έχρισε φαβορί για την άνοδο την ΑΕΛ, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στο flnews.gr για τον Εθνικό Σερρών, την πρεμιέρα και το Πρωτάθλημα.

Τους στόχους του Εθνικού Σερρών στο νέο Πρωτάθλημα οριοθέτησε ο προπονητής του Εθνικού Σερρών, Μάκης Κατσαβάκης στο flnews.gr, εκφράζοντας παράλληλα τις εκτιμήσεις του για τον βόρειο όμιλο της Football League.

«Στόχος του Εθνικού Σερρών είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι για να τα καταφέρουμε, πρέπει να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού παρότι διαθέτουμε μικρό ρόστερ. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν ειδικά από τη στιγμή που τα μπάτζετ των άλλων ομάδων είναι πολύ πιο υψηλά από το δικό μας αλλά έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου», είπε αρχικά ο Μακεδόνας τεχνικός.

Αναφερόμενος στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Αιγινιακό, σημείωσε: «Ο αντίπαλός μας είναι πολύ δυνατή ομάδα. Πέρυσι πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία. Θα είναι δύσκολο το ματς με τον Αιγινιακό. Από εκεί και πέρα, όμως, θα προσπαθήσουμε να έχουμε καλή απόδοση και να αρχίσουμε τη χρονιά με νίκη. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και ο κόσμος».

Για το Πρωτάθλημα, ο Κατσαβάκης ανέφερε: «Ο βόρειος όμιλος είναι πολύ πιο δυνατός από τον νότιο με πανίσχυρες ομάδες. Για μένα, τα φαβορί είναι η ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Ηρακλής, ενώ υπάρχουν και άλλες ισχυρές ομάδες όπως η Λαμία και ο Αιγινιακός, που τις θεωρώ ως αουτσάιντερ. Αλλά και ο Απόλλων 1926 και ο Τύρναβος είναι δυνατές και υπολογίσιμες ομάδες».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Οκτώβριος 2014 10:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep