Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν συζήτησα με κανέναν για πώληση»

Ο μεγαλομέτοχος του Εθνικού Σερρών, Χρήστος Μέγκλας επιζητά συνεργασία με ομάδες του νομού Ο μεγαλομέτοχος του Εθνικού Σερρών, Χρήστος Μέγκλας επιζητά συνεργασία με ομάδες του νομού

O Χρήστος Μέγκλας διέψευσε τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει διαπραγματευθεί την πώληση του Εθνικού Σερρών.

Ο μεγαλομέτοχος του Εθνικού Σερρών, Χρήστος Μέγκλας τόνισε στο Αθλητικό Metropolis ότι ουδέποτε τέθηκε θέμα παραχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου της μακεδονικής ΠΑΕ, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας αλλά και στη συνεργασία που επιζητά με σωματεία του νομού.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάσταση στην ομάδα και τους στόχους της:

«Ο Εθνικός στηρίζεται στα 98 σωματεία της ΕΠΣ Σερρών που αποτελεί μία από τις μεγαλύετρες ΕΠΣ, και από την στιγμή που παράγουμε παίκτες αποφασίσαμε να στηριχτούμε στις δικές μας δυνάμεις με Σερραίους, κυρίως, ποδοσφαιριστές και μόλις έναν ξένο. Υπάρχει και Σερραίος προπονητής ο Μάκης Κατσαβάκης, με τον οποίον γνωριζόμαστε από τριών ετών. Κάνουμε φιλικά με όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού, και προσπαθούμε να τους δώσουμε και να μας δώσουν ποδoσφαιρικές εμπειρίες και συνεργασίες».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Θέλουμε να κατεβάσουμε το μπάτζετ, να παράξουμε παίκτες, να είναι Σερραίοι αυτοί οι παίκτες και να είμαστε στη Β' Εθνική. Αν ποτέ μεγαλώσουμε και γίνουμε πολύ δυνατοί τότε θα συζητήσουμε και για άλλα πράγματα».

Για τα σενάρια περί πώλησης του ΑΦΜ:

«Δεν πουλούσαμε τίποτε, οι επιχειρηματίες δεν πουλάμε εύκολα αυτό που χτίζουμε. Δεν έχω καν συζητήσει με κάποιον για πώληση. Μόνο με τον κ. Ψηφίδη έχω μιλήσει που μου τηλεφώνησε και ζήτησε να γνωριστούμε, ωστόσο, ήμουν διακοπές. Με άλλον δεν έχω μιλήσει. Αν κάποιος έχει αντίθετη γνώμη ας βγει να το διαψεύσει. Έχω κατασκευάσει δωρεάν τέσσερα γήπεδα και συντηρώ μαζί με το Δημοτικό στάδιο επτά. Όταν κάποιος το κάνει αυτό από αγάπη, χτίζει γήπεδα για να παίζουν νέα παιδιά, στηνει μια ομάδα που στέκεται στη Β' Εθνική αυτό το δημιούργημα δεν πουλιέται εύκολα και με οποιοδήποτε τίμημα».

Last modified onΠέμπτη, 02 Οκτώβριος 2014 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep