Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα έρθουν κι άλλα»

Ο Βασίλης Πάλλας μίλησε για το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και τον στόχο του Εθνικού Σερρών.

Ο νεοαποκτηθεις επιθετικός του Εθνικού Σερρών, Βασίλης Πάλλας σημείωσε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πλατανιά το δεύτερο τέρμα του στον θεσμό (είχε σκοράρει στην Καρδίτσα) και σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis υποσχέθηκε ότι θα έρθουν κι άλλα τέρματα.

Όπως ανέφερε ο 23χρονος επιθετικός:

«Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι στον Πλατανιά και δικαιούμασταν κάτι καλύτερο. Κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού και αγώνων δεν μας βοήθησε να έχουμε διάρκεια. Όπως και να έχει δείξαμε πράγματα. Ήταν κίνητρο για εμάς. Θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο, αλλά στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και να κρατηθούμε στην κατηγορία.

Η ομάδα έχει δέσει. Ο κύριος Κατσαβάκης κάνει καλή δουλειά και θέλουμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ήμασταν έτοιμοι για το πρωτάθλημα, αλλά πλέον αυτό καθυστερεί να ξεκινήσει. Θα είναι δύσκολο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για την έως τώρα παρουσία του:

«Με έχει αγκαλιάσει η ομάδα. Νιώθω πολύ καλά. Είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια στα αποδυτήρια. Το ότι σκοράρω είναι καλό για μένα. Το γκολ με τον Πλατανιά θεωρώ πως ήταν έναυσμα για το τι θα ακολουθήσει. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Last modified onΚυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014 12:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep