Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ό,τι καλύτερο να μπούμε πλέι οφ»

Ο Σπύρος Λάμπρου μίλησε για τους φετινούς στόχους της Επισκοπής.

Συνέντευξη στο σάιτ της Επισκοπής έδωσε ο Σπύρος Λάμπρου. Ο 24χρονος αριστερός μπακ-χαφ μίλησε για τους στόχους των Ρεθυμνιωτών στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και για αυτά που επιδιώκει φέτος σε ομαδικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.
- Λάμπρο, πώς κυλούν τα πράγματα στη νέα σου ομάδα;
«Είναι πολύ ωραία. Πολύ ευχάριστα θα έλεγα. Δουλεύουμε πολύ σωστά όλο αυτό το διάστημα. Τα παιδιά είναι πολύ καλά και συνεργαζόμαστε άρτια με το τεχνικό τιμ. Είμαι ευχαριστημένος και από τη στάση της διοίκησης».
- Με ποιον κάνεις περισσότερη παρέα;
«Κάνω παρέα με όλα τα παιδιά, αλλά κυρίως με τους «νέους» (γέλια) με τον Παπαδήμα, τον Σπανό, τον Νικόλτση, τον Πετράκο…»
- Πόσο καλά πιστεύεις ότι έχετε προετοιμαστεί;
«Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και επίσης ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε δουλέψει γι’ αρκετό καιρό στις εντάσεις που πρέπει και περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσουμε την κάθε ομάδα».
- Ποιες είναι οι προοπτικές της Επισκοπής έτσι όπως τα ζεις από μέσα;
«Πρώτος στόχος μας είναι να σωθούμε πολύ γρήγορα και μετά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν μπορούμε να μπούμε στα πλέι οφ, τόσο το καλύτερο».
- Φέτος το πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό. Ποια είναι η άποψή σου για το τι θα δούμε;
«Έχουμε πολύ καλές ομάδες μπροστά μας. Θα είναι πολύ δύσκολο. Καμία ομάδα δεν είναι φαβορί πέρα από την ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα –έτσι όπως το έχουν μετατρέψει- πολύ ανταγωνιστικό αλλά πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και ‘μεις πολύ καλά».
- Με τι θα είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου για την σεζόν που έρχεται;
«Θα είμαι ευχαριστημένος να κάνω ένα γεμάτο πρωτάθλημα με καλές εμφανίσεις και να βοηθήσω την ομάδα μου. Φυσικά, σκοπός μου είναι φτάσω σε προσωπικό επίπεδο αρκετά ψηλά».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Σεπτέμβριος 2014 17:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep