Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάγκαλος: «Το πιστεύαμε»

Ο Ντίνος Πάγκαλος υποστήριξε πως αρχικός στόχος των Χανίων ήταν να μη χάσουν στο Αγρίνιο Ο Ντίνος Πάγκαλος υποστήριξε πως αρχικός στόχος των Χανίων ήταν να μη χάσουν στο Αγρίνιο

Ο σκόρερ των Χανίων στο ματς με τον Παναιτωλικό, Ντίνος Πάγκαλος τόνισε πως οι Κρητικοί πίστεψαν στη νίκη.

Ο Ντίνος Πάγκαλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Χανίων στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο καθώς με δικό του γκολ οι νησιώτες έφυγαν με τη νίκη από το Αγρίνιο. Ο άσος του ΑΟΧ υπογράμμισε στον ΟΤΕ TV πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, πίστευσαν στην έκπληξη.

Ο Πάγκαλος είπε αρχικά: «Αισθανόμαστε πολύ καλά για τη σπουδαία μας νίκη, σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το πιστεύαμε! Ήρθαμε με αρχικό στόχο να μη χάσουμε. Όσο κρατούσαμε το 0-0, ελπίζαμε να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και έγινε. Δεν υπήρχε μυστικό για τη νίκη μας. Απλώς, κάνουμε ό,τι μας λέει ο προπονητής μας και αυτά αποδίδουν στον αγωνιστικό χώρο».

Και ο αρχηγός του ΑΟΧ κατέληξε: «Ξέρουμε ότι δεν θα κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θέλουμε όμως να περάσουμε στην επόμενη φάση. Σε ό,τι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα, ο στόχος μας είναι η τετράδα».

Last modified onΣάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep