Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μένει η εμπειρία»

Δίκαιη η νίκη της Βέροιας σύμφωνα με τον Ρομπέρτο Μπολάνο.

Έπειτα από την ήττα (4-1) της Ερμιονίδας από τη Βέροια ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Ρομπέρτο Μπολάνο χαρακτήρισε δίκαιη την επικράτηση της «Βασίλισσας του Βορρά» και σημείωσε:

«Η νίκη της Βέροιας ήταν δίκαιη. Ήταν πολύ καλύτερη σαν ομάδα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα και δίκαια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Στην επανάληψη βελτιωθήκαμε αισθητά και είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών μου. Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα ήταν μεγάλος. Εμείς μετέχουμε για πρώτη φορά στην κατηγορία και στον θεσμό του Κυπέλλου και θέλουμε να ευχαριστηθούμε αυτή την εμπειρία. Προσπαθήσαμε απέναντι στη Βέροια, στην οποία θέλω να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε», ανέφερε ο τεχνικός των νεοφώτιστων.

Ο Μηνάς Τζανής, είπε: «Η Βέροια ήταν καλύτερη και γενικά διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε μια καινούργια ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Θέλω να πω κάτι χωρίς να μειώσω τη νίκη της Βέροιας, ότι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι που κατά την άποψή μας ήταν καθαρό. Ίσως να μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο».

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep