Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άδικη η αποβολή μου»

Ο Ντιέγκο Ρομάνο εκτιμά ότι κακώς αποβλήθηκε στον αγώνα του Ηρακλή με τον Λεβαδειακό.

Άδικη θεωρεί την αποβολή του στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ο Ντιέγκο Ρομάνο και εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Πιερικό.

Ο επιθετικός του Ηρακλή, ο οποίος μίλησε στον ArenaFM 89,4: 

Για την αποβολή του από τον Ηρακλής – Λεβαδειακός:
«Είμαι πολύ στεναχωρημένος επειδή δεν κερδίσαμε το παιχνίδι αλλά και επειδή πήρα την κόκκινη στην τελευταία φάση και δεν είναι ούτε καλό για εμένα ούτε για την ομάδα. Ήθελα να είμαι στην πρεμιέρα. Νομίζω ότι ήταν άδικη η αποβολή. Δεν ξέρω αν έκανα δύο φάουλ και πήρα δύο κίτρινες. Άλλοι βαράνε πολύ αλλά εγώ προσπαθώ να παίξω μπάλα. Είναι άσχημο γιατί πριν από πέντε λεπτά ο διαιτητής μου ζήτησε συγγνώμη για άλλη φάση που δεν μου έδωσε φάουλ. Ευτυχώς η ομάδα έχει πολλούς ικανούς παίκτες».

Για το ακυρωθέν γκολ:
«Με την κάμερα φαίνεται πως είναι οφσάιντ. Δεν ξέρω όμως αν θα δινόταν σε άλλο γήπεδο γιατί ο επόπτης δεν σήκωσε το σημαιάκι. Ο διαιτητής πήρε την απόφαση. Πως το είδε τόσο γρήγορα ο διαιτητής; Ήταν σαν να ήταν έτοιμος να το ακυρώσει».

Για την απόδοση του Ηρακλή:
«Έπρεπε να τελειώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι αλλά παίξαμε αρκετά καλά».

Για το αν μπορεί ανεβεί ο Ηρακλής:
«Σίγουρα μπορεί η ομάδα. Για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα και δεν υπάρχει άλλος στόχος. Ξέρουμε τι θέλουμε και έχουμε πολλές πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το σκληρό παιχνίδι με το οποίο αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή οι αντίπαλοί του:
«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε πολλούς μικρούς αλλά σε αυτή την ομάδα πρέπει να μεγαλώσουν γρήγορα και να είναι δυνατοί. Ξέρουμε πως πρέπει να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά χρειάζονται και άλλα στοιχεία όπως η δύναμη».

Last modified onΤετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 13:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep