Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Χαμένη ευκαιρία θριάμβου

Ο Ηρακλής ήταν κυρίαρχος, αλλά έχασε ευκαιρίες με αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός να πάρει την ισοπαλία με 1-1.

Ο Γηραιός έχασε την ευκαιρία να βάλει βάσεις θριάμβου, αλλά και πρόκρισης στο κύπελλο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Καυτανζόγλειο, έμεινε στο φτωχό 1-0 και έτσι ο Λεβαδειακός μπόρεσε να γυρίσει στο ματς και να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Περόνε είχε άψογη συνεργασία με τον Ρομάνο, βγήκε πολλές σε καλή θέση και έψαξε το γκολ, ενώ είχε την στήριξη του Σιατραβάνη και του Πασά. Οι καλές στιγμές του Ηρακλή δεν έγιναν γκολ παρότι οι γηπεδούχοι έψαχναν ένα δεύτερο τέρμα μετά το 1-0 που έκανε ο Σιατραβάνης με σουτ στην κίνηση στο 9ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάββας Παντελίδης ξεκίνησε με δύο αλλαγές, άλλαξε τις ισορροπίες και προσπάθησε να πάρει το κέντρο. Η ομάδα της Βοιωτίας δεν έκανε πολλές ευκαιρίες, ο Περόνε ήταν πιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, αλλά τον πρόλαβε πάνω από τέσσερις φορές ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Η ισοφάριση ήρθε από αδράνεια της άμυνας του Ηρακλή, αφού σε γέμισμα από εκτέλεση φάουλ του Κονέ, οι παίκτες του Λεβαδειακού έκαναν τρία σουτ χωρίς να καταφέρουν να διώξουν οι αμυντικοί και παρότι ο Χουάντερσον απέκρουσε τα δύο πρώτα σουτ. Ο Μπορνταγκαράι έκανε το τελευταίο σουτ και ισοφάρισε το ματς σε 1-1 στο 59ο λεπτό. 

Από εκεί και πέρα αυξήθηκε η πίεση των Κυανόλευκων που δεν είχε πολλές δυνάμεις όμως και τελικά έχασε και τον Ρομάνο από την επόμενη αναμέτρηση, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις. 

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Ζιαμπάρης, Στάμου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Πουρτουλίδης (76' Αγγελούδης), Ιντζόγλου (90' Τόσκας), Περόνε, Σιατραβάνης, Πασάς (57' Κάσσος), Ρομάνο.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Πρζιρόφσκι, Σκέμπης, Πρόιτς, Μάγκας, Τομά, Σάντσεζ, Κονέ, Γκόμεζ, Νικολακάκης (46' Βούκσεβιτς), Γιακουμάκης (77' Κώτσιος), Μιλοσάβλιεφ (46' Μπορνταγκαράι).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομάνο, Ιντζόγλου, Περόνε - Σάντσεζ, Μπορταταγκαράι
ΚΟΚΚΙΝΗ: 90+4 Ρομάνο
Διαιτητής: Κύζας (Δράμας) Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Χατζηνάκος (Δράμας)
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
90+4 ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα στον Ρομάνο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ που έκοψε αντεπίθεση του Λεβαδειακού.
86' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Περόνε ως οφσάιντ με σουτ μέσα από την περιοχή
59' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Μπορνταγκαράι με σουτ από κοντά ισοφάρισε για τον Λεβαδειακό. Προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ με γέμισμα στην περιοχή του Κονέ, σουτ από δύο παίκτες και ισάριθμες αποκρούσεις του Χουάντερσον, αλλά την τρίτη φορά δεν μπόρεσε να σταματήσει την μπάλα.
27' Ο Πασάς έφυγε από δεξιά μετά από λάθος της άμυνας του Λεβαδειακού, αλλά προτίμησε να κάνει εκείνος το σουτ από το να γυρίσει στο σημείο του πέναλτι που ήταν δύο συμπαίκτες του.
9' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Περόνε έφυγε από δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα όταν έπρεπε και ο Σιατραβάνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ στην κίνηση.

Last modified onΤρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 22:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep