Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Πάμε να το χαρούμε»

Ο γενικός αρχηγός της Ερμιονίδας, Βασίλης Παλυβός μίλησε και για το θέμα του γηπέδου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ένωσης Ερμιονίδας μίλησε ο γενικός αρχηγός, Βασίλης Παλυβός και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι νεοφώτιστοι θα παίξουν όλα τα ματς στο γήπεδο Κρανιδίου. Παράλληλα, τόνισε για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Βέροια ότι «θα πάμε να το χαρούμε».

Για την πρόκριση στο Αίγιο είπε:

«Ήταν μία πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο με ιστορία. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν τόσο καλοί και τυχεροί. Στο δεύτερο ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά το πίστευαν. Δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα. Η ομάδα «δένει» και έκανε το μεγάλο διπλό».

Για την παρουσία στους «32»:

«Είναι μεγάλο επίτευγμα. Η ομάδα τώρα ξεκινάει. Όταν φτάνεις στους «32» κάθε μέρα γράφεις ιστορία. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά εδώ και 3,4 χρόνια και αυτό φαίνεται. Υπάρχει μία πολύ σοβαρή διοίκηση και κόσμος που μας βοηθά».

Για τον αγώνα με τη Βέροια:

«Είναι πολύ δύσκολο ματς απέναντι σε μία ομάδα Super League που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Θα πάμε να το χαρούμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και αν βρεθεί σε καλή μέρα, τότε όλα είναι πιθανά. Ό,τι καλό είναι να έρθει, ας έρθει».

Για τη μετάθεση έναρξης του πρωταθλήματος:

«Θέλω να πιστεύω ότι είναι θετικό για μας. Η ομάδα ήταν έτοιμη για το πρωτάθλημα. Είναι, βέβαια, νέα και ο χρόνος θεωρώ ότι θα μας κάνει καλό».

Για το θέμα του γηπέδου:

«Στόχος μας είναι το συντομότερο να τελειώσουν τα έργα στο γήπεδο Κρανιδίου, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να παίζουμε στην Κόρινθο. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες από τη διοίκηση, τον Δήμαρχο και τους απλούς φιλάθλους. Ουσιαστικά τα έργα έχουν τελειώσει και απομένουν λεπτομέρειες. Εκτός απροόπτου θα παίξουμε όλα τα ματς στο πρωτάθλημα εδώ».

Απόδοση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014 22:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep