Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μου βγήκε η πρώτη φάση»

Ο Πέτρος Κραβαρίτης μίλησε για τη σπουδαία εμφάνισή του στο ματς του Εθνικού Σερρών με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο γκολκίπερ του Εθνικού πραγματοποίησε καίριες επεμβάσεις, κράτησε απαραβίαστη την εστία του και με το 0-0 η ομάδα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Κραβαρίτης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Μετρόπολις 97,2 και ανέφερε αρχικά: «Αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά ευτυχώς παρότι πιεστήκαμε ανταπεξήλθαμε και με το 1-1 και του πρώτου αγώνα καταφέραμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση. Αγχωθήκαμε γιατί θέλαμε πολύ την πρόκριση, αλλά νομίζω ότι αντιδράσαμε σωστά. Ξέραμε πως είχαμε αβαντάζ και δεν θέλαμε να το χάσουμε».
Για τη δική του παρουσία σχολίασε: «Βρέθηκα σε καλή ημέρα, αλλά η προσπάθεια είναι ομαδική. Παίζει ρόλο σίγουρα στην ψυχολογία και να σου βγει η πρώτη φάση, όπως και έγινε. Σίγουρα τα πειράγματα από όλους ήταν πολλά στο τέλος του αγώνα».
Ρωτήθηκε και για την επιλογή του να συνεχίσει να αγωνίζεται στον Εθνικό και εξήγησε: «Είναι αλήθεια πως συζήτησα με τον Πανσερραϊκό, αλλά διάλεξα Εθνικό κυρίως λόγω της Football League και του κ. Κατσαβάκη που τον εμπιστεύομαι πολύ ως προπονητή. Είμαι καλά στην ομάδα. Θα έχουμε ένα υπολογίσιμο σύνολο, νεανικό μέν αλλά δυνατό και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 16:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep