Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μαζεύουν τα κομμάτια τους…

Τα αίτια του αποκλεισμού στο Κύπελλο ψάχνουν στον Παναιγιάλειο.

Εκτός της συνέχειας του Κυπέλλου έμεινε ο Παναιγιάλειος με την ήττα (2-1) από την Ερμιονίδα και όπως είναι λογικό, το κλίμα είναι πολύ βαρύ. «Στράβωσαν όλα», έλεγαν χαρακτηριστικά στην ομάδα του Αιγίου και πλέον ο τεχνικός, Μουράτ Σεροπιάν καλείται να βρει τι φταίει και να το διορθώσει πριν να είναι αργά. Οι «μελανόλευκοι» χαρακτήρισαν τον αποκλεισμό δυνατό ψυχολογικό χτύπημα και θα πρέπει πλέον να μαζέψουν τα κομμάτια τους, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αυτό που έχει εντοπίσει ο Σεροπιάν είναι διαφορετικό πρόσωπο στα εντός και εκτός έδρας ματς. Ο Παναιγιάλειος, σύμφωνα με τον προπονητή του παρουσιάστηκε απελευθερωμένος στο εκτός έδρας φιλικό με τον Φωκικό και στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ερμιονίδα, όμως στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/09) η απόδοσή του μετά το πρώτο 10λεπτο ήταν απογοητευτική.

Φιλικό παιχνίδι δεν έχει προγραμματιστεί, καθώς προέχει η ηρεμία και τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν συζητήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές για να εντοπιστούν τα αίτια του αποκλεισμού.

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep