Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δεν αφήνουμε κανέναν στόχο»

Ο Γιώργος Κούτσης τόνισε πως ο Ηρακλής θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο Κύπελλο Ο Γιώργος Κούτσης τόνισε πως ο Ηρακλής θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στο Κύπελλο

Ο Ηρακλής Ψαχνών θα έχει δύσκολο έργο στους «32» του Κυπέλλου αλλά δεν πρόκειται να ρίξει... λευκή πετσέτα.

Δεν ήταν καλή η κλήρωση των «32» του Κυπέλλου για τον Ηρακλή Ψαχνών, αφού πέρα από τις δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκα που θα βρίσκονται μαζί του στον πέμπτο όμιλο (Ατρόμητος και Πανθρακικός), του... έτυχε και η ΑΕΚ. Επιπλέον, θα δώσει μόνο ένα ματς στην Εύβοια, αυτό της πρεμιέρας απέναντι στους Περιστεριώτες, ενώ θα επισκεφθεί ΟΑΚΑ και Κομοτηνή.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιώργος Κούτσης τόνισε, πάντως, πως η ομάδα του θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να διεκδικήσει την πρόκριση με όποιες πιθανότητες της αναλογούν. «Θα ήταν καλύτερα για εμάς αν είχαμε δύο αγώνες στην έδρα μας, κυρίως για οικονομικούς λόγους αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα θέλαμε. Πάντως, όπως και να έχει θα κάνουμε την προσπάθειά μας και στους τρεις αγώνες και ό,τι προκύψει. Βέβαια, βασική μας επιδίωξη είναι το Πρωτάθλημα όμως δεν θα αφήσουμε κανέναν στόχο», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ομάδας της Εύβοιας στο flnews.gr.

Από εκεί και πέρα, ο Ηρακλής βρίσκεται σε επαφές με τον Άλιμο προκειμένου να «κλειστεί» φιλικό παιχνίδι για την Παρασκευή (19/9) στην Αθήνα.

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 14:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep