Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αποχωρήσεις μετά τις γιορτές

Την αίσθηση πως κάποιες ομάδες θα φύγουν μετά την διακοπή για τις γιορτές αν δεν λυθούν τα προβλήματα εξέφρασε ο προπονητής της Αναγέννης Επανωμής Αλέκος Βοσνιάδης.

Δεν μπορούμε να λέμε για μεταγραφές, αν δεν λυθούν πρώτα τα σημαντικά προβλήματα που έχουμε. Οφείλουν να σκεφτούν το μέλλον υτής της κατηγορίας που τροφοδοτεί με παίκτες τη Σούπερ Λίγκα. Ισως κάποιες ομάδες δεν έχουν κουράγιο να συνεχίσουν μετά τις γιορτές.

Ρεαλιστής για την δύσκολη συνέχεια, τόσο για την αδυναμία του να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση με αυτά τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και για το αν οι ομάδες της Football League θα παραμείνουν 18 παρουσιάστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο προπονητής της Επανωμής στην συνέντεξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό στο κύπελλο Ελλάδος από τον Ατρόμητο δήλωσε.

"Για τη συνέχειά μας, μετά τη διακοπή των εορτών, δεν μπορούμε να λέμε για μεταγραφές, αν δεν λυθούν πρώτα τα σημαντικά προβλήματα που έχουμε. Οι αρμόδιοι φορείς οφείλουν να σκεφτούν το μέλλον των ομάδων αυτής της κατηγορίας, που τροφοδοτεί με παίκτες τη Σούπερ Λίγκα. Ισως κάποιες ομάδες δεν έχουν κουράγιο να συνεχίσουν μετά τις γιορτές, διακρίνω κάποια έλλειψη σεβασμού. Κάποιοι αναζητούν ως επαίτες ακόμα και το ευρώ, δεν μπορεί έτσι να υπάρξει μέλλον".
Για την ήττα με 3-2 από τον Ατρόμητο είπε:
 «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, που πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και νομίζω ότι το καταφέραμε. Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει οργάνωση και παρουσιάζει βήματα προόδου. Φέτος είναι η ευχάριστη έκπληξη στη Σούπερ Λίγκα και του εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους του. Σε εμάς μένει μια πικρή γεύση, επειδή κάναμε αρκετά λάθη και δώσαμε κάποια «εύκολα» τέρματα στον αντίπαλο. Πάντως, είχαμε διάθεση και γενικά κάναμε αξιόλογη προσπάθεια. Μετά το 1-2 τα πράγματα δυσκόλεψαν για εμάς. Ο Ατρόμητος είναι μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, που τιμώρησε κάποιες αδράνειές μας"

Last modified onΤετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep