Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προέχει το κύπελλο»

Ο τεχνικός του ΑΟΧ σχολίασε την κλήρωση του πρωταθλήματος, αλλά τόνισε ότι προέχει το παιχνίδι με τον Άλιμο.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος υποστήριξε στην εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού XANIA Sportfm: «Προέχει να προκριθεί η ομάδα μετά και το πλεονέκτημα που πήρε στο πρώτο ματς με τον Άλιμο. Μετά θα δούμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το πρώτο ματς, αν και δεν ήταν εφικτό, καθώς η ομάδα πήρε κλειδάριθμο, θα προτιμούσαμε να ήταν εντός έδρας, καθώς η βοήθεια του κόσμου είναι μεγάλη και θα έδινε επιπλέον ώθηση στην ομάδα. Θα αγωνιστούμε με όλους, οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι καλή ή κακή η κλήρωση, καθώς όλοι θα παίξουν με όλους».
Σε ερώτηση για το αν θα προτιμούσε το ματς με την ΑΕΚ να γινόταν πιο αργά, είπε: «Δεν έχει σημασία αν θα γινόταν νωρίς ή αργά, καθώς και τα Χανιά έχουν ποιότητα και παίκτες αξίας. Η ΑΕΚ είναι περαστική απο την κατηγορία και σύντομα θα επιστρέψει στην Super League. θα δώσουμε έναν... σουπερλιγκάτο αγώνα».
Σε ερώτηση για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να είναι αδιάφορος, απάντησε: «Όλα τα ματς τα βλέπουμε με την ίδια σοβαρότητα, καθώς είναι δύσκολα και οι στόχοι των ομάδων δεν μπορούν να ξεκαθαρίσουν από την αρχή. Σίγουρα στόχος είναι τα play-off ανόδου όμως την 11η αγωνιστική που έχει η ομάδα το ρεπό μπορεί κάλλιστα να βρεθούμε κάτω από την τριάδα. Σημασία πάντως αυτή την στιγμή έχει το κύπελλο».

Last modified onΤρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 22:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep